Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nagyon visszataszító ez nektek? Lennétek együtt ilyen nővel?
Ha egyébként rendben van, simán megérthető. Főleg, hogy önhibáján kívül ilyen.
Vasat néztek, illetve pajzsmirigyet vérképen? Tud ilyet
csinálni, elég durván, és ha nem tudja az ember, mit ke-
res, észre sem veszik.
Ha csak ennyi lenne a probléma, akkor egyáltalán nem zavarna. Ennél azért vannak fontosabb dolgok is. :)
Fogorvosnál jártál már? Nekem anno egy foggyökérnél lévő ciszta miatt hullott a hajam. Semmi tünet nem volt, se fájdalom, se fogérzékenység, semmi. Amióta már nincs, azóta a hajam sem hullik már. Érdemes megnézetni. :)
30F
Nagyon sajnálom. Nekem szoptatás (fejés) után hullott kegyetlenül. Szerintem 3/4-e a hajamnak odalett, borzasztó volt a fésülködés, vagy csak beledúrni, azonnal csomókba hullott. Minden nap porszívóztam, csak a hajszálakat láttam mindenhol. Tudom milyen rossz érzés.
Nekem volt egy osztálytársam középsuliba és mindig gyönyörű volt a haja, szepen beállított, rendezett. Kérdeztem hogy hová jár fodrászhoz meg miket használ, mire jött a válasz hogy parókát visel. Ledöbbentem. Ezen még nem gondolkoztál? En szeretem a hideget, legalább tudok sapkát hordani és nem látják milyen kevés hajam van. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!