Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből szerelem vagy hagyjam az egészet?
Megismertem egy srácot még januárban egy sítáborban, azóta egyszer volt egy randi-féle találkozásunk. (még az is januárban) De nem történt semmi különös, szóval nem volt csók meg semmi. De még mind a mai napig 2-3 naponta ír sms-t, hogy mi van velem, meg hasonlók, néha beszélünk msn-en, szóval tartjuk a kapcsolatot. Én idén érettségizem, valamit heti 8 edzésem van, így nem jut időm arra, hogy találkozzunk. De mondtam, hogy ha túl vagyok az érettségin, akkor találkozhatunk.
Nagyon aranyos, meg kedves srác. Jókat beszélgetünk, meg vicces is. Ráadásul nem is csúnya. Szóval nem vele van a gond, hanem szerintem velem.
Én még sosem voltam szerelmes, vagyis voltam, de csak így távolról, mondjuk egy híres színészbe meg olyanokba, akiket nem is ismertem. Szóval nem tudom, hogy mit kellene éreznem, de azt tudom, hogy ez nem az, amit a srác iránt érzek. Nincsenek olyan "pillangók a hasamban", szóval értitek. :DD
De lehet ebből szerelem, vagy hagyjam a fenébe az egészet?
Már bocs de szerintem az lesz hogy nem szeretsz bele, pedig lehet ő volt a tökéletes, ne a pillangókat várd hanem érezd magad jól vele, én már voltam a fiú szerepében párszor mindig szívtam emiatt,"mert nem jöttek pillangók"
A többi bunkó "raj csávó" lesz mind, de te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!