Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit gondolnátok, ha találná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondolnátok, ha találnátok a barátotokról egy ilyen videót a számítógépében?

Figyelt kérdés

Tudom nem szép dolog, de a barátom számítógépén megláttam egy videó fájlt és megnéztem. A videót ő készítette saját magáról, amiben egy szál tangában illegeti magát. Fogalmam sincs, hogy most mit gondoljak. Van e emögött valami konkrét tartalom, vagy csak szimpla szórakozás.

Valaki volt már hasonló helyzetben?

Nektek mi a véleményetek erről?

2016. szept. 24. 23:42
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:

Neeem nem, ne érts félre. Nem versengés. Csak kicsit elgondolkoztató, hogy akkor engem milyennek talál? :/

Mármint mindig elmondja, hogy tökéletes alakom van meg ilyenek, csak nem tudom, hogy már lehet hogy túlságosan tökéletesnek kell lenni a szemében vagy ilyesmi.

2016. okt. 9. 23:28
 32/42 anonim ***** válasza:
100%
Durvabb fetis? Pl. pelenkafetis. En csak most hallottam rola :/ Felnotteknek valo pelus, cumi, felnottmeretu babaruha, komolyan :/
2016. okt. 10. 04:52
 33/42 anonim ***** válasza:
100%

A gyurosok sokat szeretik nezegetni magukat! A tanga jol kihozza a feneket. Ismerek vkit a kondibol, aki fiu letere rozsaszin boxkesztyut hasznal es no baratnoje van es vonzodik a nokhoz.

Dicserd meg az izmait rendszeresen, h megkapja az elismerest.

Figyeld azert diszkreten, h viselkedik tarsasagban. Ha belenezel a cuccaiba, ne mondd neki.

Ez szerintem siman belefer a kapcsolatotokba. Mlndjad neki, )h megnezed tangaban: hordja Veled otthon! Dicserd meg, milyen jol all neki. Hatha csak a sikerelmenyert csinalja.

2016. okt. 10. 05:52
 34/42 A kérdező kommentje:
Rendben, de az is oké, hogy magára maszturbál?
2016. okt. 10. 18:00
 35/42 anonim ***** válasza:
0%
Nárcisztikus. Ezt komolyan gondolom, szerintem ez egyfajta személyiségzavar.
2016. okt. 10. 19:01
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
hmm, érdekes. de ha ő így érzi jól magát.. bár nekem is furcsa de megtudnék barátkozni vele, ha pl az én párom akarna tangát hordani.
2016. okt. 10. 20:11
 37/42 A kérdező kommentje:
Én is egy kissé nárcisztikusnak gondolom.. Nem tudom, ez mennyire van kihatással egy párkapcsolatra, ha egyikünk ilyen. Mármint persze, egészséges, ha minden ember szereti magát, de az már nem oké, hogy csak ő a legfontosabb meg a legérdekesebb saját maga számára.
2016. okt. 10. 21:42
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

Eleg zuros. Narcisztikus is, meg ez a noi fehernemu mania... Nem egyszeru. Egyebkent milyen ember? Tud onzetlen lenni? Milyen a kapcsolatotok?

O is "ad" lelki teren a kapcsolatba es te is? Milyen a szex? A mindennapi eletben mennyire hangsulyosan, eszrevehetoen onimado? Mert szerintem ha egyensulyban vannak ezek a dolgok, tehat ha kell, nagylelku, figyelmes, imadattal vesz korul teged (nem csak magat), akkor elfogadhato, hogy mindezek mellett fura dolgokra izgul.

2016. okt. 10. 22:04
 39/42 A kérdező kommentje:

Néha megnyilvánulnak ezek a dolgok hétöznapi dolgokban, hogy csak magára gondol, pl régebben csinálta többször, de azóta már párszor rászóltam, hogy pl evett valamit otthon, és nem kérdezte meg, hogy én éhes vagyok e vagy ilyesmi, én meg szégyellős voltam és akkor kis tini fejjel kellemetlenségbe hozott ilyenekkel. Azóta azért erre figyel már, de úgy kellett neki megmondani már, hogy ha meghív magához, akkor vagy nem megyek, vagy figyeljen oda rám is. Mert fordítva, ha ő jött hozzánk mindig figyeltem, hogy egyen meg ilyesmik.

Sokszor csodálja magát, meg inkább az izmait. Ebből sok önbizalmat nyert, ugyanis kisebb korábban kis cingár testalkata volt, és kicsit önbizalomhiányos volt emiatt.

A szexben volt már, hogy úgy éreztem, hogy csak magára gondol, de utóbbi időben pl az jut eszembe, hogy nagyon odatette magát, hogy jó legyen nekem, szóval most jelenleg ezt nem tudom ráróni annyira. De nem tudunk sokat együtt lenni, ugyanis más városban élünk már egy ideje, így nem volt sok szex az évek alatt.

Így több önkielégítést végez. Szerintem ehhez hozzá is szokott.

2016. okt. 10. 22:28
 40/42 anonim ***** válasza:
100%

Emberek, ne már!

Ennyi nem elég a nárcisztikussághoz!

2020. nov. 13. 21:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!