Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondolnátok, ha találnátok a barátotokról egy ilyen videót a számítógépében?
Tudom nem szép dolog, de a barátom számítógépén megláttam egy videó fájlt és megnéztem. A videót ő készítette saját magáról, amiben egy szál tangában illegeti magát. Fogalmam sincs, hogy most mit gondoljak. Van e emögött valami konkrét tartalom, vagy csak szimpla szórakozás.
Valaki volt már hasonló helyzetben?
Nektek mi a véleményetek erről?
Most találtam Google-ban egy ilyen topikot amiben elvileg hetero férfiak írnak ezen szokásaikról, tehát nem egy ritka jelenségről beszélünk állítólag.
Mégis kíváncsi vagyok több hetero férfi véleményére is, akik itt megfordulnak. :)
Nekem kettő olyan ismerősöm van, aki hasonlókat csinál. Mindkettőnek felesége és gyerekei vannak. Az egyik csak egyedül, titokban vesz fel ilyesmit, a másik a felesége előtt is néha napján játékból. Saját bevallásuk szerint egyiküknek sem volt homoszexuális kapcsolata és nem is vágynak rá.
Lehet, hogy a barátod így akar több nőiességet maga körül érezni, és igazából nincs semmi mögötte, de persze az is lehet, hogy van némi bi hajlama. Ezt csak te derítheted ki.
Azóta beszéltünk erről. Felhoztam neki, hogy nem ciki, mas hetero gerfi is csinalja, meg igazabol eloszor ez ferfi viselet volt aztan a "divat" miatt azonositjak most a nokkel.
...Szoval nagyjabol ezeket elmondtam, hogy ne feszengjen emiatt elottem es elmondja miert csinalja. Akkor állította, hogy mert szereti benne a s*gg*t, tetszik neki, ha visszanezheti videon. Szokott gyurni es mostanaban elegedett volt a fenekevel nagyon. Azt mondja nem biszex, de en azert megis biztosra szeretnem tudni, ha ilyen hajlamai lennenek... Azt is emlitette, hogy csipkes tangat is szivesen hordana es felajanlottam neki, hogy elmegyek vele tangat vasarolni, aminek nagyon orult.
Meg mindig nagyon kíváncsi vagyok kívülállók véleményére, kérlek írjatok. Köszönöm!
Nem hiszem, hogy alibi barátnő vagy. Ha az lennél, 4 év alatt kiderült volna. Egy meleg férfi 4 évig egy nő mellett normális szexuális élettel, áhh.
A biszexualitás benne lehet a dologban, főleg ha azt mondod, hogy más is utalt rá.
Ha csak ennyi, akkor tényleg lehet, hogy hetero, csak úgy érezte emiatt szégyellnie kell magát előtted. Remélem ennyi a dolog csak, mert így minden megoldódik.
Elnézést egyébként az otrombaságomért, de nem bírom ki: El nem tudom képzelni milyen fejet vághattál, ahogy megláttad ezt a videót :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!