Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondolnátok, ha találnátok a barátotokról egy ilyen videót a számítógépében?
Tudom nem szép dolog, de a barátom számítógépén megláttam egy videó fájlt és megnéztem. A videót ő készítette saját magáról, amiben egy szál tangában illegeti magát. Fogalmam sincs, hogy most mit gondoljak. Van e emögött valami konkrét tartalom, vagy csak szimpla szórakozás.
Valaki volt már hasonló helyzetben?
Nektek mi a véleményetek erről?
Nem hiszem, hogy biszex, bár nem kizárt. Ahogy már leírták előttem is, ez igen gyakori jelenség férfiaknál. De még ha biszex is lenne, akkor se biztos, hogy csak a látszat kedvéért van beled, hiszen biszex. Tehát hozzád is vonzódhat.
Én is azt tudom mondani, hogy nagyon jó barátnő vagy, hogy nem röhögted ki, és nem mondtad el senkinek.
Még mindig gondolkozom, hogy vajon ő autoszexuális, vagy nárcisztikus vagy mi?
Nagyon elfogadó akartam lenni, és ő ezért nagyon hálás is, de még azért bennem mindig képzavar van. Elmentünk venni tangákat, ahol kiválasztotta a legk*rvásabbakat, ilyen leopárdmintásat meg egy rózsaszín fűzős-csipkéset. Korábban mutattam már neki ilyeneket fehérneműben, akkor leszólta pl hogy a leopárdmintás nem szép, meg a fűzős se, most meg direkt pont ilyeneket vett magának. Ez engem elég szokatlanul érintett... Nem tudom még mindig, hogy akkora ez elfogadható, vagy sem. Nem akarok megtévesztésben élni... Nagyon érdekelne, hogy a férfiak mit gondolnak erről, illetve a nők mit tennének, ha barátjukat így látnák.
Most akkor tuti nem meleg, vagy biszex?
Ő azt állítja, hogy nem...
Kicsit tényleg zavart ez is, hogy miért nem rajtam akar látni ilyen dolgokat, miért neki kell? Bár mondta régen hogy miért nem veszek szexisebb darabokat, én vennék is, de nem tudom erre költeni a pénzem. Ha annyira akarta volna, vehetett volna nekem ő is. Bár ő nem az a legönzetlenebb típus.
Azt hiszi, hogy neki sokkal jobban áll a tanga, pedig szerintem nekem nőként, sokkal szebb fenekem és alakom van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!