Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit gondolnátok, ha találná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondolnátok, ha találnátok a barátotokról egy ilyen videót a számítógépében?

Figyelt kérdés

Tudom nem szép dolog, de a barátom számítógépén megláttam egy videó fájlt és megnéztem. A videót ő készítette saját magáról, amiben egy szál tangában illegeti magát. Fogalmam sincs, hogy most mit gondoljak. Van e emögött valami konkrét tartalom, vagy csak szimpla szórakozás.

Valaki volt már hasonló helyzetben?

Nektek mi a véleményetek erről?

2016. szept. 24. 23:42
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy biszex, bár nem kizárt. Ahogy már leírták előttem is, ez igen gyakori jelenség férfiaknál. De még ha biszex is lenne, akkor se biztos, hogy csak a látszat kedvéért van beled, hiszen biszex. Tehát hozzád is vonzódhat.

Én is azt tudom mondani, hogy nagyon jó barátnő vagy, hogy nem röhögted ki, és nem mondtad el senkinek.

2016. szept. 28. 21:42
 22/42 A kérdező kommentje:

Még mindig gondolkozom, hogy vajon ő autoszexuális, vagy nárcisztikus vagy mi?

Nagyon elfogadó akartam lenni, és ő ezért nagyon hálás is, de még azért bennem mindig képzavar van. Elmentünk venni tangákat, ahol kiválasztotta a legk*rvásabbakat, ilyen leopárdmintásat meg egy rózsaszín fűzős-csipkéset. Korábban mutattam már neki ilyeneket fehérneműben, akkor leszólta pl hogy a leopárdmintás nem szép, meg a fűzős se, most meg direkt pont ilyeneket vett magának. Ez engem elég szokatlanul érintett... Nem tudom még mindig, hogy akkora ez elfogadható, vagy sem. Nem akarok megtévesztésben élni... Nagyon érdekelne, hogy a férfiak mit gondolnak erről, illetve a nők mit tennének, ha barátjukat így látnák.

2016. okt. 9. 22:11
 23/42 A kérdező kommentje:
Én nem merem neki mondani, hogy én nem találom a férfi testet vonzónak egy rózsaszín csipkés tangában, mert akkor elzárkózna tőlem, és nem beszélne az ilyen perverzizásairól, amiről barátnőként azért jó lenne tudni...
2016. okt. 9. 22:13
 24/42 A kérdező kommentje:

Most akkor tuti nem meleg, vagy biszex?

Ő azt állítja, hogy nem...

2016. okt. 9. 22:18
 25/42 anonim ***** válasza:
100%
Huha. Szerintem (a korodhoz kepest foleg) tok eretten reagaltal. Nem hallottam meg ilyenrol, de szerintem ez nem olyan gaz. Ha emellett jo a szexualis eletetek, akkor az mellekes, hogy o erre is izgul. Jol teszed, h probalod a szegyenerzetet csokkenteni. Ugy latom, te elegge nehezen baratkozol meg a gondolattal, de probalkozol, szerintem jol csinalod! En a helyedben elmondanam, h szamomra ez nem izgato, sot bizarr, de elfogadom, es nem kell szegyenkeznie. Nem hinnem, h emiatt elfordulna toled, bar nem ismerem ot, nem tudhatom, hogyan reagal...
2016. okt. 9. 22:37
 26/42 anonim ***** válasza:
100%
Amugy nem lehet, h ez csak vmi fetis? Abbol vannak ennel bizarrabbak is...
2016. okt. 9. 22:40
 27/42 A kérdező kommentje:
Ennél mi számíthat még durvább fétisnek? Mármint persze, el tudom képzelni, hogy ennél lehetne súlyosabb eset is. Ezzel még talán úgy vagyok, hogy oké, ez van. Mindenkinek van valami különös szokása, vagy ilyesmik.
2016. okt. 9. 22:55
 28/42 anonim ***** válasza:
36%
Ha az én pàrom is ilyen lenne akkor elég furcsàn érezném magam meg nem tudnàm az érzéseimet elrejteni ugy is làtnà rajtsm hogy ez nekem nem igazàn jön be!Màsrészt én vagyok a nő és nem a pàrom rajtam tetszedjen pl a csipkés tanga vagy màs mintàjú nem pedig a pàromon !
2016. okt. 9. 22:57
 29/42 A kérdező kommentje:

Kicsit tényleg zavart ez is, hogy miért nem rajtam akar látni ilyen dolgokat, miért neki kell? Bár mondta régen hogy miért nem veszek szexisebb darabokat, én vennék is, de nem tudom erre költeni a pénzem. Ha annyira akarta volna, vehetett volna nekem ő is. Bár ő nem az a legönzetlenebb típus.

Azt hiszi, hogy neki sokkal jobban áll a tanga, pedig szerintem nekem nőként, sokkal szebb fenekem és alakom van...

2016. okt. 9. 23:12
 30/42 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan versengés lett belőle? :DD
2016. okt. 9. 23:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!