Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális az, ha a párom egy elég friss kapcsolatban szabályokat állit fel nekem? Pl. Nem csinálhatok külön programot, nem járhatok el éjszaka külön, mert az olyan r*bis stb.
Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy azt várja hogy mindent együtt csináljunk, mindig együtt legyünk. De nekem ez így sok, hogy minden nap együtt alszunk, úgy hogy nem élünk együtt. Szerinte ha nekem ez sok, akkor éretlen vagyok egy párkapcsolatra. 26/n2016. szept. 22. 17:17
11/14 anonim válasza:
Mindegyik ezt mondja, csak azt nem teszi hozzá, hogy ez az idő sosem fog eljönni. Akinek alapjáraton kötődési-bizalmi problámái vannak, pláne, ha ilyen súlyosak, akkor azt nem fogja az idő megoldani, ezt jobb, ha tudod. De számomra már világos, hogy inkább a saját bőrödön akarod megtapasztalni a poklot egy ilyen ember mellett, úgyhogy sok boldogságot az új főnököddel.
12/14 anonim válasza:
Igaz az, amit az első mond. És most "csak" ennyi, de később még durvább lesz. Kösd fel a gatyád, ha vele akarsz lenni!
13/14 anonim válasza:
#9 voltam. jó de akkor ezt kezelje magában ő. neked annyi a dolgod, hogy alapvetően kicsit melengesd ilyenkor amikor inog. de attól még csináld azt és úgy, ahogy neked jó. menj el és aztán nyugtasd meg megértően, de aztán zárd le a témát. legyen egy pont az ilyen beszélgetésekben. ő elmondhatja, hogy neki ez nehéz érzelmileg(amiről nem tehet, nekem is van amikor nehéz, amikor elmegy valahova a kedvesem), te megnyugtatod, hogy minden rendben ő kell neked és te stabil vagy irányába. és aztán pont. kezdjetek el valami jót együtt.
14/14 anonim válasza:
Ez ugyanolyan mint a volt pasim. :D levakarhatatlan. Se családja se barátai. A végén melletted sem marad senki.
Dobd ki amíg nem késő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!