Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak a barátnőmmel, ha irritál, hogy egész nap otthon döglik?
A barátnőm programozó és lassan egy éve otthonról "dolgozik". Elhiszem, hogy valamit csinál, mert pénzt keres, de nekem ez nem munka, hogy valaki tunyul egész nap a kics*szett számítógép előtt, és ezzel takarózik, hogy emiatt fáradt vagy ideges, mikor én a melóhelyen sz*pok egész nap és rendes munkát végzek, nem csak kalimpálok a billentyűzeten.
Szakítsak, vagy vezessem rá, hogy munkát kéne váltania?
Csak irigy vagy, mert otthon dolgozhat. Hidd el programozni nem egyszerű, egyszer ülj le vele és próbáld megcsinálni amit ő. Garantálom, hogy két perc után a falhoz tudnád vágni a gépet. Rendes munka? igen? Örülj hogy tud hol dolgozni.
Ja és szakíts vele: megkíméled attól hogy egy ilyen gyökérrel kelljen együtt élnie.
Szerintem te egy linkóci trógeer vagy, akinek büdös a munka!
Egy nő igenis keressen jól! Mert neki kell a pénz a családalapításhoz!!!
Dolgozzon otthonról, így több ideje marad az otthoni egyéb munkákra, amit az ilyen link alakok gondolom nem csinálnak, mert ugye lusták hozzá!!!
A bolti eladói munka a legalja munkák közé tartozik, mellette hajnalban kell kelni, és még fizetni sem fizet! Jaaa, az nők emellett a munka mellett csak kiégnek... (főleg az élelmiszerbolti eladók szívnak...)
Szerintem egy nőnek a legoptimálisabb a nem kötött idejű jól fizető munkák!!!
A pasik (főleg a nagypofájúak) meg csak melózzanak gyárban és keverjék a maltert 12 órában, ÚGYSEM TUDNÁNAK OTTHON MIT CSINÁLNI!!! Pénz sem kell nekik sok, mert úgyis csak elköltik hülyeségre meg elisszák.... ugye-ugye?
Nem olvastam el a komikat végig! De valóban valami nem okés. Ha 12 órázna valahol stb.. Ugyanúgy fáradt lenne, és nem lenne kaja, stb. Örülhetnél, hogy egy okos nőt fogtál ki.
Ha még nem tetted, Szakíts !!!
Nem vagytok egy szinten. Nem vagytok egymáshoz valók! Nem szereted igazán! Nem tiszteted! ( Aki azt mondja a dolgozó párjára, hogy otthon döglik, az primitív és nem lát túl a saját igényein! )
Nekem is folyton meg akarják mondani, hogy mit dolgozzak, de könyörgöm az én életem! Miért csináljak olyat amit nem szeretek, csak azért mert mások szerint az lenne a jó. Én sem mondom meg nekik, hogy mit csináljanak!
Jah és hozzá tenném, sok férfi NEM ENGEDI dolgozni a párját, csak a háztartás, bevásárlás, később a gyerekek, miegyéb.
Nyilván itt több a pénz! Én sem mennék bele abba, hogy ne dolgozzak.
Csak, hogy lásd, ilyen is van !
Jézusom, te nagyon buta vagy
Én is szoktam itthonról dolgozni, a fordítás az olyan, tudod. S képzeld, nem lesz meg magától, nem félóra munka, aztán pihi, meg facebook, határidő van, tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!