Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak a barátnőmmel, ha irritál, hogy egész nap otthon döglik?
A barátnőm programozó és lassan egy éve otthonról "dolgozik". Elhiszem, hogy valamit csinál, mert pénzt keres, de nekem ez nem munka, hogy valaki tunyul egész nap a kics*szett számítógép előtt, és ezzel takarózik, hogy emiatt fáradt vagy ideges, mikor én a melóhelyen sz*pok egész nap és rendes munkát végzek, nem csak kalimpálok a billentyűzeten.
Szakítsak, vagy vezessem rá, hogy munkát kéne váltania?
Ilyenkor annyira kíváncsi lennék mi játszódik le a kérdező agyában, hogy a válaszolók 100%-a nem vele ért egyet... mindenki hülye lenne csak ő nem?
Kivéve ha kamu kérdés, amit erősen remélek..
Exem boltban dolgozott, épp annyit keresett amennyi egy nőnek elég
Gondolom zavar, hogy többet keres nálad :) amúgy szánalmas vagy, de szerintem erre hamarosan rájön a barátnőd is
@Titusztitusz
Hát ezt tökre nem szempont! Nem vagyok féltékeny, ha más férfiakkal beszél, netán jóban van, tekintve, hogy az egyetemen főleg srácokkal volt körülvéve, van is neki onnan 1-2 barátsága... Engem kizárólag a láblógatás zavar.
Figyeljetek, hagyjuk ezt a nulla IQ-val rendelkező h..lyegyereket!
Neki az láblógatás, ha otthon dolgozik valaki, és nem egy külső melóhelyen!
Itt egyébként a helyszínnel van szerintem a legnagyobb gondja a kérdezőnek, hogy nem kell a párjának elsétálni egy külső helyre, ahol ugyanazt a munkát végezné!
Egyébként szerintem nem lehet elég okos a párja, ha azt nem látja, hogy egy ekkora gyökérrel jár!
"10 perc munkácska, fél óra Facebook, negyed óra ágyban döglés, megint pár perc munkácska."
Halvány lila gőzöd sincs, hogy mi fán terem a programozás. Ez oké, nincs vele gond, de akkor milyen alapon szólsz bele???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!