Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítsak a barátnőmmel, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak a barátnőmmel, ha irritál, hogy egész nap otthon döglik?

Figyelt kérdés

A barátnőm programozó és lassan egy éve otthonról "dolgozik". Elhiszem, hogy valamit csinál, mert pénzt keres, de nekem ez nem munka, hogy valaki tunyul egész nap a kics*szett számítógép előtt, és ezzel takarózik, hogy emiatt fáradt vagy ideges, mikor én a melóhelyen sz*pok egész nap és rendes munkát végzek, nem csak kalimpálok a billentyűzeten.

Szakítsak, vagy vezessem rá, hogy munkát kéne váltania?

2016. szept. 21. 21:18
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
100%
ó, vannak ilyen emberek. A tesóm azt hiszi hogy akik irodában dolgoznak, semmit nem csinálnak. Az igaz hogy sok olyan van aki tényleg, de nélkülük összeomlana minden kb! Programozókra ugyanez áll, biztos van olyan aki egész nap kockul munka helyett:D
2016. szept. 21. 22:17
 22/50 anonim ***** válasza:
100%
Feltétlenül rúgd ki a lusta lunyát. Lennél kedve emellet a telefonszámát privátban megadni. Programozó F
2016. szept. 21. 22:20
 23/50 omba ***** válasza:
83%

Te egész nap szopsz egy gyárban, szopjon ő is? :O

Szakíts, ne feszülj. Van csomó olyan nő, akit esetleg szeretni is képes volnál!

2016. szept. 21. 22:24
 24/50 anonim ***** válasza:
100%
Otthonról dolgozik..azaz otthonról DOLGOZIK, nem otthon ül és vakarássza magát, ugyanúgy elfáradhat a munkában, mint te, attól függetlenül, hogy neked be kell csattogni a munkahelyre, neki meg nem. Nagyon furcsa a hozzáállásod, nekem kicsit úgy tűnik, hogy irigy vagy rá, hogy neki milyen jó dolga van..elég érdekes egy kapcsolat. Szakíts szerintem és keress egy magadfajta lányt!
2016. szept. 21. 22:59
 25/50 anonim ***** válasza:
100%
Húú itt valaki nagyon irigy a barátnőjére:DDDDDDDDDDDDDD
2016. szept. 22. 03:08
 26/50 anonim ***** válasza:
100%
Te egy büdös bunkó vagy. És igen, szakíts, de nem azért, mert téged irritál, hanem azért mert szerencsétlen nő egy normális, intelligens pasit érdemel, nem egy ekkora tirpákot, akinek csak az a munka, ha valaki maltert kever.
2016. szept. 22. 08:51
 27/50 anonim ***** válasza:
100%
Ja és valószínűleg nem fogod fel, hogy mi az, hogy szellemileg fáradtnak lenni, ugyanis beléd egy csöppnyi agy sem szorult, úgyhogy nincs is minek elfáradni. Az agyi fáradtság sokkal jobban megterhelőbb, mint a fizikai.
2016. szept. 22. 08:53
 28/50 anonim ***** válasza:
100%
Miből gondolod, hogy lógatja a lábát, ha te is arról írsz, hogy otthonról dolgozik és pénzt keres vele???? Be van kamerázva talán a lakás? Amúgy szerintem szakíts vele, mert jobbat érdemel nálad.
2016. szept. 22. 09:50
 29/50 anonim ***** válasza:
100%
Most hogy felbőszítetted a népet, mond hogy troll vagy! Mert ha ilyen ostoba, primitiv emberek tényleg léteznek akkor nem tudok mit mondani.
2016. szept. 22. 10:14
 30/50 anonim ***** válasza:
100%

Én is itthonról melózom, fordítok. Szerintem te az első 20 perc után sírva szaladnál vissza a malteros vödörhöz, mert addig - sem - bírnád agyilag.

És tudod hogy néz ki a környezetem, mikor melózok?

Munkalaptop előttem, 2 sima szótár, meg minimum 2 adott szakmai (pl. gazdaság, ilyesmi) mellette, és legalább egy témába vágó magyar szószedet, jegyzet, hasonló, hogy értsem is, miről kell pontosan fordítanom.

Hidd el, egy talicskányi maltert sokkal könnyebb lenne kikevernem, de ezt élvezem, ezért tanultam! éveken át.

2016. szept. 22. 10:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!