Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak a barátnőmmel, ha irritál, hogy egész nap otthon döglik?
A barátnőm programozó és lassan egy éve otthonról "dolgozik". Elhiszem, hogy valamit csinál, mert pénzt keres, de nekem ez nem munka, hogy valaki tunyul egész nap a kics*szett számítógép előtt, és ezzel takarózik, hogy emiatt fáradt vagy ideges, mikor én a melóhelyen sz*pok egész nap és rendes munkát végzek, nem csak kalimpálok a billentyűzeten.
Szakítsak, vagy vezessem rá, hogy munkát kéne váltania?
Te egész nap szopsz egy gyárban, szopjon ő is? :O
Szakíts, ne feszülj. Van csomó olyan nő, akit esetleg szeretni is képes volnál!
Én is itthonról melózom, fordítok. Szerintem te az első 20 perc után sírva szaladnál vissza a malteros vödörhöz, mert addig - sem - bírnád agyilag.
És tudod hogy néz ki a környezetem, mikor melózok?
Munkalaptop előttem, 2 sima szótár, meg minimum 2 adott szakmai (pl. gazdaság, ilyesmi) mellette, és legalább egy témába vágó magyar szószedet, jegyzet, hasonló, hogy értsem is, miről kell pontosan fordítanom.
Hidd el, egy talicskányi maltert sokkal könnyebb lenne kikevernem, de ezt élvezem, ezért tanultam! éveken át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!