Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mindkét félnek háza van, akkor mi a szokás párok esetében?
Mutass egy példát. Én nem járkálok bohóckodók blogjaira, inkább magam találok ki olyan dolgokat amik bejönnek.
A te esetedben szerintem akkor kellene átmenni a házadba a pároddal, ha jön a baba. Ha neki közelebb van a városhoz a lakása(tehát a munkahelyetekhez is, a szórakozóhelyekhez is, a bevásárlási lehetőségekhez is) akkor addig lakjatok nála. Ha majd terhes lesz, ugy sem fog végig dolgozni, majd csinosítgatja és vezeti a felújítást az idilli házikódban. Attól, hogy hitel van rajta, még nem kell ott laknod. Add ki, ha olyan párod lesz, aki jobb helyen lakik.
Egyébként én lakást vettem a következő tulajdonságok alapján: értékálló legyen, (tehát jobb épület, jó környék, jó ár, jó lakók), könnyű kiadhatóság(különnyíló szobák, sok zöldterület, parkolóhely, jó közlekedés, közeli belváros és egyetemek) alacsony rezsi, kisebb lakás, mert csak akkor költöznék el, ha 4fősre nőne a család.
Szóval én csak akkor vennék családi házat, ha tervezzük valakivel a családot. Nagyon nyomasztó nagy lakásban egyedül lenni, 1 keresetből újítgatni is szívás, arról nem is beszélve, mekkora meló takarítani egy 100 nm közeli házat és füvet is nyírni. Szerintem nem döntöttél a legjobban, bár biztos szép hely.
23
Szóval annyira nem bízol a design-erzekedben, hogy végülis ne más divatos ötleteit majmold. Gondolom gyakorlatilag annyiról van szó, hogy nagyon ügyesen ki tudod választani a neked tetsző designt, a férfiak meg általában nem.
#16 "Pont erre gondolok, hogy meló után kell pár óra egyedüllét, “nyugiban“ olykor."
ha ezt a páros mellett nem kapod meg, akkor ne költözz vele össze!
29
Nem az a design érzek, ha más meglevő közül ki tudod választani azt, amelyik a te ízlésednek megfelel.
Szerintem amúgy nem az a helyzet, hogy hiányzik a design értékük, hanem jobbára nem számít annyit. Nálatok meg gondolom általában erősebb szempont.
Nekem is folyamatosan vannak ötleteim, hogy mit és hogyan kellene, de annyira nem zavar, ha aztán nem valósul meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!