Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik ilyen? (rövid kérdés)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen? (rövid kérdés)

Figyelt kérdés

Létezik az, hogy a barátom két hónapja azt mondta, annyira szeret, hogy velem képzeli el a jövőjét és feleségül akar venni, most meg azt mondja, hogy elmúltak az érzései?

Az utolsó két hónapot végig veszekedtünk és alig találkoztunk, csúnyábban is beszéltem vele, mint kellett volna. Ő azt mondta, nem bírja tovább, elég volt és nem szerelmes már.

Megéri rá várnom, vagy el kell őt engednem végleg?

22 évesek vagyunk és 1 évet voltunk együtt.

2016. szept. 20. 15:05
 1/4 anonim ***** válasza:

TINI KÉRDÉS.

Engedd el.

2016. szept. 20. 15:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Sosem a szavaknak kell hinni, hanem a tetteknek. Es akkor nincs csalodas...
2016. szept. 20. 15:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem engedd el!

Az, hogy ő bevallja, hogy veled képzeli el a jövőjét, az nem azt jelenti, hogy mindenáron, és innentől bárhogy viselkedhetsz, örökre a tiéd marad.

Egy kapcsolatért tenni is kell, nem elég összeszedni valami pasit. TE nem tettél érte túl sokat, viszont elég jól elrontottad. Ne csodáld, ha elmúltak az érzései.

Az életben többé nem akar tőled már semmit. Ha a szerelem egyszer elmúlt, azt nem lehet visszahozni sehogy.

2016. szept. 20. 15:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen létezik. Ugyan ez volt nálam is csak ott én képviseltem a férfi oldalt. Baromi irritáló mikor nyeregben érzitek magatokat akkor sárkányok lesztek. Ezt elszúrtad, de nem baj, van időd/lehetőséged még fejlődni.
2016. szept. 20. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!