Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan viselkedjek az exemmel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkedjek az exemmel, ha még mindig szeretem?

Figyelt kérdés

A barátom 4 év után szakított velem. Összetört körülöttem minden, amiben hittem, amiért éltem. Mindig igyekeztem, hogy én legyek a legjobb barátnő a világon. Lehet, hogy szavakban adhattam volna többet is, de tettekben úgy érzem, erőmön felül teljesítettem. De most mindennek vége, már nem érzi azt, amit régen. Éreztem én is, hogy baj van, de azt sem engedte, hogy javítsunk rajta, hogy újra közel kerülhessünk egymáshoz.

Valamikor el kell mennem hozzá, hogy elhozzam a dolgaimat (a szakítás óta nem láttam, ezt sikerült neki telefonon...), azt meg nem szeretném, ha ő jönne, mert a szüleimtől nem sok jót kapna, a veszekedés meg nem hiányzik. MIt tegyek, hogyan viselkedjek, hogy túléljem ezt a napot? Attól félek, hogy összeomlok... Milyennek mutassam magam, hogy később megbánja, amit most csinált? Annyira erős és sorsszerű volt a kapcsolatunk... és még mindig őrülten szeretem. SAjnos csak a szakítás után jöttem rá, mennyire...

2010. ápr. 23. 13:42
 1/8 anonim ***** válasza:
4 év után oka van a szakításnak.. próbálj továbblépni.
2010. ápr. 23. 13:52
 2/8 anonim ***** válasza:

Ez ilyen.

Nekem is ilyen volt.

Később jobb lesz.

Most kérj meg egy közös ismerőst, barátot, hogy hozza el a dolgaidat! Ez a seb benned még túl friss, hogy szaggasd. És semmit ne tegyél azért, hogy ő megbánja! Azért tegyél mindent, hogy te magad jobban legyél. Akár vele, akár -milyen nehéz lehet ezt most elképzelni is neked- mással!

2010. ápr. 23. 13:57
 3/8 anonim ***** válasza:

énis haverommal hozattam el a cuccaimat nem tudtam volna elmenni értük

mert vagy bőgés és ujra szakítás vagy veszekedés és ujra szakítás lett volna

2010. ápr. 23. 14:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Küldj el a cuccokért valakit. nem kell neked még ez a találkozás.
2010. ápr. 23. 14:07
 5/8 A kérdező kommentje:
De én látni akarom őt! Azt akarom, hogy később megbánja, és azt gondolja, hogy Úristen, hogyan tudtam ezt a lányt elengedni... Lehet, hogy csak áltatom magam, de de egyedül ez a remény, ami életben tart. Tudom, hogy nagyon fájdalmas lesz, de azt akarom, hogy úgy emlékezzen rám, mint a tökéletes nőre. Nagyon szeretem, és egyelőre nem tudom elfogadni, hogy teljesen elvesztettem!
2010. ápr. 23. 14:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

Szó szerint ugyanezt éreztem. Azért is értem. És innen is tudom, hogy nekem nem működött. Valamint akivel eddig beszéltem erről, azoknak sem. (Ideértve a terapeutákat is.) Persze, mindig van egy első eset, és lehetsz te az orbitális kivétel, de sokkal nagyobb az esélye, hogy komplett hülyét csinálsz magadból, és nagyot fogsz csalódni. Neked kell eldönteni, én csak tanácsot adtam.

2010. ápr. 23. 14:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Azt, hogy te vagy a tökéletes nem ez alatt a találkozás alatt tudnád bizonyítani. Ezt az elmúlt 4 év határozza meg, amin most biztos, hogy nem fogsz tudni változtatni. Szerintem jobban jársz, ha most nem találkozol vele, tényleg küldd el inkább egy barátod a cuccaidért.
2010. ápr. 23. 14:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintemis küld el egyik barátodat a cuccaidért. Azzal nem mész semmire se ha sajnáltatod magad! Éld tovább az életed, ismerkedj, pasizz... Majd ha a pasi boldogan lát valakivel,akkor fogcsak rájönni mit is veszitett( mi igy jártunk az exemmel)

L/20

2010. ápr. 25. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!