Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon szeretem, nem akarom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretem, nem akarom elcseszni. Hogyan viselkedjek vele?

Figyelt kérdés

24/F vagyok és nagyon belezúgtam egy 17 éves lányba. Felvettem msn-re, minden nap beszélünk, ott már úgy videlkedik velem, mintha már járnánk, de még sajnos nem. Terveztünk már randit, először neki nem volt jó, másodszor nekem... és most talán összejön...

Nem volt még barátja, szerintem nem is csókolózott még (nagyon meglepő ahhoz képest, ahogy kinéz...gyönyörű), szóval első randin megcsókolhatom? Ha igen akkor milyen legyen? Nagyon bátortalan és nem tudom eldönteni, hogy csak fél vagy tényleg nem akarja (eddig még csak úgy volt, hogy akart valamit, de félt...mind1). Szóval mennyire lehetek közvetlen vele, ahhoz, hogy ne ijedjen meg tőlem? (Ezzel a korosztállyal nem vagyok annyira tisztában :S)

2010. márc. 9. 19:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az elején két puszi,de am látod,hha a csókban benne van és a végén vagy csók,vagy szájrapuszi ;) :)
2010. márc. 9. 19:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Így van, figyelni kell a reakcióját, hogy a közeledésre hogy reagál, ha nagyon visszahúzódónak tűnik, akkor érdemesebb a következő randira hagyni a csókot, de ha látod rajta, hogy bejössz neki, akkor miért ne? :)
2010. márc. 9. 19:29
 3/8 anonim válasza:
100%
Ha nem tudod , hogy meg-e csókold az 1. randin, akkor utajl rá vagy közelíts hozzá! A reagálásán látni fogod , hogy mit szeretne. Ha nem megy ne erőltesd. Ha meg megcsókolod akkor lassan csináld és ugy hogy neki is jó legyen!
2010. márc. 9. 19:30
 4/8 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

msn en ne csajozzal az istenert es foleg ne sokat beszelyetek csak ha mar tull vagytok az egy eves kapcsolaton,igen elso alkalomkor csokold meg,NE vigyel neki semmi ajandekot,mindig hallgasd vegig amit mond figyelemmel,mondjal erdekes dolgokat neki amin nevet,talaljal ki izgalmas torteneteket amik nem is tortentek meg csak mesely neki rolla,a nok imadjak az izgalmat,ne vacsorazni vidd vagy uditore,inkabb setalyatok kint vagy menjetek fel hozzad vagy hozza,ne kezeld baratkent,hanem flortoljel vele es szorakoztasd,meg mondjal neki olyat is hogy te tudtad hogy jo a segged?ha azt mondja igen akkor mond hogy ez tessz teged annyira magabiztossa?vagy ha azt mondja hogy nem akkor vehetek rolla meretet?mert nem vagyok biztos benne hogy annyira tetszik nekem itt rohogjel es barmit is mond fogd meg a feneket ovatosan,elfogja lokni a kezed,ez nem azt jelenti hogy nem elvezte,csak nem akar krvanak tunni,mondjal neki valami hasonlot miutan megfogtad a popsijat hogy mindig egy ilyen norol almodtam es vegre megszereztem magamnak,ez egy fiu fuleben marhasagnak hangzik de gy no maskeppen fogja ertelmezni,amikor koszonsz el tolle mond azt neki hogy:

Van egy dolog amitol mindig is feltem az eletben,(itt nagyon fog rad figyelni lassan es nezzel a szemebe amikor ezt mondod neki) egy olyan dolog amit a nok keltettek ki bennem es ez nem tollem fugg,egy olyan dolog ez a felelem amit nem tudok legyozni,(megalsz es majd megfogja kerdezni hogy mi az) ekkor lassan es ovatosan a ket kezeddel szepen megfogod fejet es lassan smarold le.ha engedi akkor mond azt hogy te ezt a felelmet nem valtottad ki belollem,ezert is kedvellek,ha felrehuzodik vagy ellok akkor mond azt hogy ez az a felelem a visszautasitas,ezeket mindig is utaltam,azert jo ez a szoveg hogy ne maradjal fakepnel netan ha nem engedne hogy lesmarold.

Atya eg ennyi remelem eleg lessz bocs a hosszu szovegelesert csak segitni probalok

2010. márc. 9. 19:38
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!!

19:38!!!

Köszönöm, hogy ennyit fáradoztál, sokat segítettél. Köszönöm!!!

2010. márc. 9. 19:46
 6/8 anonim ***** válasza:
19 40 mi az hogy terhes vagy? te meg a kerdesre valaszojjal ne a valaszokat kommentald,10 evesek is regisztralhatnak erre az oldalra?
2010. márc. 9. 19:56
 7/8 anonim ***** válasza:
sztm megcsokolhatod az elso randin ha ellenkezik persze ne de hanem sztm mindenkeppen mert pl ha a randi utan hazakisered es nm csokolod meg azt hiheti h nm erezted magad jol vele s megbantad az egeszet
2010. márc. 13. 17:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem az első randin még a kezemet se fogta meg a barátom. Nagyon csalódott voltam. De később rájöttem, hogy Ő csinálta jól. Megőrjített, nem láttam belé: tetszem neki vagy nem? Ha igen, ami nagyon látszott rajta, akkor hogyhogy még a kezemet se fogta meg? Nem bírtam ki, és meg is kérdeztem tőle később, mikor egyértelműen kifejezte a vonzalmát, hogy de hiszen még a kezemet se fogtad meg soha.

Azt válaszolta, az azért volt, mert nem akart elijeszteni.

Ebből megértettem, mennyire fontos vagyok neki. Őrült szerelem lett belőle. Szerintem ha azonnal letámad, max. őrült szex, de szerelem nem lett volna. Ezt többször is éreztem kapcsolatunk elején, hogy az elkapkodott szex megmaradt volna azon a szinten. Megmondtam neki, hogy amikor majdnem lefeküdtünk, akkor a szexuális izgalom elhomályosította bennem a szerelmet. És hogy döntse el, mit akar: szex vagy szerelem és szex? Azt mondta, akkor még várjunk:) Nem kellett sokáig várnia, csak addig, míg rájöttem, hogy nagyon-nagyon szerelmes vagyok belé. Ehhez kellett nekem 2 hónap. És nem kislány voltam, hanem 29 éves.

De persze mindenki más. Engem mindig kiábrándított, ha valaki azonnal letámadott.

2010. márc. 13. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!