Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit tennél ilyen helyzetben? SOS!
1. Egy kevésbé széthasznált, hároméves BMW 3-as perpillanat minimum 5 millió HUF. Tehát az "alap" BMW-kategória kerül ennyibe, azaz a legrosszabb esetben is, ha minimum 3-as BMW-t akar a barátod. Az 5-ös és a 7-es BMW ennél sokkal drágább.
2. Mérlegelj, hogy neked mi éri meg jobban. Furikázni bármikor ide-oda-amoda, vagy egy külön lakásban/albérletben 24 órában nézni egymás képét.
Én még mindig aszondom', hogy egy férfi, ha normális párkapcsolatot akar, akkor legyen minimum egy középkategóriás autója és egy külön lakása/háza.
Anyós azt akarja, hogy csak te költözz el onnan, vagy noszogatná a fiacskáját is? Mert ő így baromira nem fog kiköltözni, azt jó, ha ő is belekalkulálja a terveibe.
A helyedben átgondolnám, hogy anyagilag mit engedhetek meg magamnak, milyen lehetőségeim vannak, és vagy elköltöznék albérletbe (egyedül, külön!) vagy vissza a szüleimhez.
Ennek a kapcsolatnak nincs semmi értelme, se rövid, se hosszú távon.
14 is nagyon jól leírja. A pasid most szándékozik elkölteni egy lakás árát (mert ugye rájön még a kamat), és legalább 5 évre eladósodik.
Addig te tartod el, vagy a szülei, de neked az autóból természetesen nem jár semmi, ha szakítotok.
Egy fizetésből pedig nem tudtok elköltözni még évekig, pedig egy fedél alatt az anyóssal nem egészséges akkor se élni, ha jóban vagytok.
A saját pénzét arra költi, amire akarja, de akkor vállalja a következményeit is. Neked nem kötelességed őt eltartani, mert bevállalt egy hül.yeséget.
Hát, kövezzetek meg, de én azért ennyire nem látom borzalmasnak a helyzetet.
És ha régi álma ez a kocsi?
Ráadásul fiatal is. Megérteném, ha egy 35 éves arcról lenne szó, de egy 25 éves srác.
Pénznyelő rozsdakupac, nem értek egyet :)
Én sem azt mondom, hogy mindent elé kell helyezni, de nem igaz, hogy nincs kompromisszum, vagy hogy nem lehet mondjuk 1 évet még várni az összeköltözéssel, ha egyébként nincs probléma a szülőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!