Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit tennél ilyen helyzetben? SOS!
Figyelt kérdés
Kérnéd a barátod hogy költözzetek külön a szüleitől. Mindkettőtöknek van saját keresete, tehát nem lenne ez gond hogy miből legyen albérlet. Erre a barátod benyögné hogy az összes félretett pénzéből autót akar venni, a fizetése jó része meg törlesztőre menne el. Egy 3 éves BMW-t venne. Te hogy reagálnál erre? Autó lenne, de különköltözés nem.2016. szept. 17. 19:28
1/24 anonim válasza:
Az albérletet nem a félretett pénzből kell fedezni, hanem a havi bevételből.
2/24 anonim válasza:
De, lenne külön költözés. Én mennék el onnan, de kur.va gyorsan.
3/24 A kérdező kommentje:
#2: De ha bármi történik, akkor abból lehet "fedezni". Sőt a félretett pénzből lehet bútort venni meg mosógépet stb. Gondolom ilyenben még sosem volt részed...
2016. szept. 17. 19:33
4/24 A kérdező kommentje:
Előző az #1-esnek ment, bocs.
2016. szept. 17. 19:33
5/24 anonim válasza:
Ez most miért? 2 vagyok.
Egyébként meg azt csinálsz, amit akarsz, nem én élek együtt egy felelőtlen pasival, aki nem egyeztet velem a hosszútávú anyagi vállalásairól.
6/24 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ebből a kapcsolatból lenne valami, sajnos. Mi ugyanezen mentünk szét. Mikor összejött volna, hogy kinyögjem egedül, akkor közölte, hogy ő nem akar menni, mert karriert szeretne...
7/24 anonim válasza:
Kompromisszum!
Vegyen egy Suzukit és mehet az albérlet is!
De ha azért akar BMW-t venni, hogy menő legyen, akkor nem sok jövőt jósolok nektek :(
Egyértelmű, hogy nem téged akar! Ha jól sejtem bőven 30 alatt van! ?
40+Ffi
8/24 A kérdező kommentje:
#7: 25 éves.
2016. szept. 17. 19:41
9/24 anonim válasza:
Miért lett sürgős a költözés? Nem szeretnék feltételezésekbe bocsátkozni.
10/24 A kérdező kommentje:
#9: Mert az anyósom is már ezt akarja. Én sem szeretnék örökké a nyakukon lenni, tényleg nagy dolog ez huszonévesen?!
2016. szept. 17. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!