Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Te mit tennél ilyen helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mit tennél ilyen helyzetben? SOS!

Figyelt kérdés
Kérnéd a barátod hogy költözzetek külön a szüleitől. Mindkettőtöknek van saját keresete, tehát nem lenne ez gond hogy miből legyen albérlet. Erre a barátod benyögné hogy az összes félretett pénzéből autót akar venni, a fizetése jó része meg törlesztőre menne el. Egy 3 éves BMW-t venne. Te hogy reagálnál erre? Autó lenne, de különköltözés nem.
2016. szept. 17. 19:28
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
14%
Az albérletet nem a félretett pénzből kell fedezni, hanem a havi bevételből.
2016. szept. 17. 19:32
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
De, lenne külön költözés. Én mennék el onnan, de kur.va gyorsan.
2016. szept. 17. 19:32
 3/24 A kérdező kommentje:
#2: De ha bármi történik, akkor abból lehet "fedezni". Sőt a félretett pénzből lehet bútort venni meg mosógépet stb. Gondolom ilyenben még sosem volt részed...
2016. szept. 17. 19:33
 4/24 A kérdező kommentje:
Előző az #1-esnek ment, bocs.
2016. szept. 17. 19:33
 5/24 anonim ***** válasza:

Ez most miért? 2 vagyok.

Egyébként meg azt csinálsz, amit akarsz, nem én élek együtt egy felelőtlen pasival, aki nem egyeztet velem a hosszútávú anyagi vállalásairól.

2016. szept. 17. 19:34
 6/24 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ebből a kapcsolatból lenne valami, sajnos. Mi ugyanezen mentünk szét. Mikor összejött volna, hogy kinyögjem egedül, akkor közölte, hogy ő nem akar menni, mert karriert szeretne...
2016. szept. 17. 19:35
 7/24 anonim ***** válasza:
85%

Kompromisszum!

Vegyen egy Suzukit és mehet az albérlet is!

De ha azért akar BMW-t venni, hogy menő legyen, akkor nem sok jövőt jósolok nektek :(

Egyértelmű, hogy nem téged akar! Ha jól sejtem bőven 30 alatt van! ?

40+Ffi

2016. szept. 17. 19:40
 8/24 A kérdező kommentje:
#7: 25 éves.
2016. szept. 17. 19:41
 9/24 anonim ***** válasza:
7%
Miért lett sürgős a költözés? Nem szeretnék feltételezésekbe bocsátkozni.
2016. szept. 17. 19:43
 10/24 A kérdező kommentje:
#9: Mert az anyósom is már ezt akarja. Én sem szeretnék örökké a nyakukon lenni, tényleg nagy dolog ez huszonévesen?!
2016. szept. 17. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!