Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmről van szó és a problémám hogy folyton csak fiu barátai vannak én megbízoki benne hogy nem csal meg meg ő is mondja hogy szeret meg minden csak 1 kicsit zavar engem hogy csak fiú barátai vannak miért van ez?
"Szerintem a lány barátkozzon lánnyal, fiu a fiuval, persze beszélgetni nem tilos, de az állandó haverkodás szerintem már sok!"...te egy beteg, féltékeny kislány lehetsz, azoknak van csak ilyen éretlen felfogásuk....nekem szinte mindenik barátom fiú...ráadásul a legjobb barátom is az...neki mondok el mindent, és ez kölcsönös...a barátomat nem zavarja...s már bocs, de amelyik barátomat ez zavarta, úgy kidobtam, mint macskát sz@rni...a féltékenység előbb utóbb tönkreteszi a kapcsolatot...ha meg nem bízol benne, akkor nem is szereted...ha meg nem szereted, akkor miért vagy vele???
téged megcsaltak, normális hogy fáj, de semmi jogod nincs elítélni azokat a fiukat akiknek több a lány barátjuk, és azokat a lányokat sem ítélheted el, akik fiukkal barátkoznak....semmi közöd hozzá....szerintem mindenki barátkozzon azzal, akivel jól érzi magát...s lány létemre azért nem barátkozok lányokkal, mert hülye, hisztis, hazug(soroljam még, vagy ennyi elég?) emberek....tisztelet a kivételnek...
a kérdezőnek pedig csak annyit, hogy ne féltékenykedj, és hagyd, hogy a barátnőd azzal barátkozzon akivel jól ki tud jönni...
"az időnkénti összefutások nem nevezhető barátságnak úgy igazából."
Elég fura felfogásod lehet, ha neked csak az a barátság, amikor reggeltől estig egymáson lógnak az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!