Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan hogy túlságosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hogy túlságosan szeretnek? Úgy érzem megfulladok

Figyelt kérdés
A barátom azt mondja nagyon szeret. 2 hónapja vagyunk együtt. Az első naptól elvárja, hogy miden nap együtt aludjunk. Nem járok el egyedül a barátaimmal sehová, mert akkor napokon át duzzog, hogy miért nélküle csinálok programokat. Féltékeny mindenkire,ha pl. Egyedül megyek valahová, képes megkérni embereket hog figyeljenek engem hogy kivel hol találkozok. Kb egy hónap együttjárás után ő már nagyon szerelmes volt.
2016. szept. 16. 17:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Tévedés. Ez nem szeretet, hanem beteges féltékenység és birtoklási mánia.

Zárd rövidre ezt a kapcsolatot már holnap.

2016. szept. 16. 19:05
 12/14 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy eddig arra fogtam, hogy korán elveszítette az apukáját, és ő lett a családban a férfi. De sokszor lecseszi a kamasz húgát, hogy miért festi magát, meg miért megy el olyan ruhában,amilyenben van. Ha tehetné azt is megszabná, hogy ki udvaroljon neki.Eddig azért titkon reménykedtem, hogy csak én fújom fel :-(
2016. szept. 16. 19:11
 13/14 anonim ***** válasza:

Ez hihetetlen, szinte pontosan megegyezik az én történetemmel. Expasim dettó, apukáját korán elveszíti, ő irányítja a családot, hugának mindent megtilt, megmondja, h pl. milyen cipőt vehet fel, hogy ne legyen k.rvás, stb.

De velem pórul járt, irányítgassa azt, aki hagyja.:)

2016. szept. 16. 19:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Jó ég, csak újabb megerősítő választ adhatok hogy velem együtt még eggyel többen vannak azok akik azt mondják: ez beteges, már holnap hagyd ott mert ha nem teszed, nagyon elfajul.
2016. szept. 16. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!