Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átverés áldozata lettem, vagy túlságosan gyanakvó vagyok?
A helyzetem a következőképpen alakult : 1,5 éve együtt vagyok párommal eddig kisebb vitákat leszámítva semmi jelentősebb konfliktusunk nem volt . Én 26 éves vagyok ő 21 lesz . Viszont az utóbbi 1 hónapban hatalmasat fordult a világ és túl furcsán alakult minden .
Történt ugyanis , hogy párom elment egy szabadidősportot űzni egyesületi szinten amivel semmi probléma nincsen viszont van ott egy csávó akit elég sokszor emlegetett és már ha együtt voltunk is a normálisnál többször szóba jött amit egy idő után szóvá is tettem .
1 hete volt ebből egy veszekedésünk mert túlságosan is fura dolgok történnek ( ingyen fuvarozgatások , ingyen amolyan " egyesületi cuccok " ...
Hirtelen azt mondta , hogy neki idő kell tartsunk szünetet mert ő kiélni akarja magát , jó neki a barátokkal bulizni akar és több időt egyedül tölteni de pasizni nem akar csak ezzel a szünettel azt akarja elérni hogy rendezze magában a dolgokat . Nekem ez túl gyors folyamat valamint véleményem szerint egy kapcsolatban a szünet az a szakítás előszele . Mégis mit tegyek ? Túlságosan gyanakvó lennék a múltbéli csalódások és átverések után vagy jól látom az előjeleket úgymond ?
A troll válaszokat mellőzzük :)
Kikérdeztem az okokról és azt mondta válaszként hogy ő még bulizgatni akar végre talált egy jó közösséget és most neki jó kicsit egyedül de ezidő alatt tisztázni akarja magában a dolgokat mert vissza akar jönni . Ez majdnem szó szerint idézve . Mikor azt mondtam hogy és ezért miért kell szünet hogy bulizz meg eljárj ide oda ? Arra meg az volt a válasz hogy mert mindig ki vagy akadva a pasik miatt hogy majd rá másznak bla bla bla ...
Tehát ez a válasz de nekem ez továbbra is sántít erősen de lehet én vagyok az értetlen .
Köszönöm 2-es válaszadónak is a véleményt ;)
Az elsővel értek egyet. Nem akar kidobni, meg nem akarja, h ő legyen a szemét megcsalós rib.anc, ezért szünetet kért, ha ke.félhessen a másik pasival és ne minősüljön megcsalásnak. Aztán ha nem jön össze vele, akkor úgymond tiszta lappal kezdhessen nálad, h ne vághasd a fejéhez, h megcsalt.
A szünet erre való.
Ha tényleg élni akarna és bulizgatni, akkor elengedne téged, nem kispadra ültetne.
Köszönöm szépen egytől egyig a válaszokat és azokat a válaszokat kaptam amit vártam .
Talán lehet a " baj " hogy én tényleg már egy normális kapcsolatot akarok és ő erre nincs készen .
Minden gyanúm beigazolódni látszik , holnap elhívtam hogy beszélgetni akarok vele és közlöm vele a dolgokat . Adok neki még egy esélyt hogy lehet velem őszinte és elmondhatja ha nem teszi lelke rajta .
Tényleg nem éri meg a dolog annyira hogy aztán gyomorgörccsel üljek otthon vagy akárhol tehát ezt is felfogom úgy mint tanulópénzt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!