Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válnátok olyanná, mint a párotok ideálja?
Tetszem a páromnak ahogy vagyok, de tudom, hogy bejönnek neki a vékony, fekete hajú, fehér bőrű, világos szemű lányok.
Ebből minden stimmel rám, kivéve a hajamat.
Természetes szőke a hajam, de festetnem kell sajnos.
Szokta mondani, hogy miért nem festetem sötétebb színűre?
Nekem is tetszik a sötétebb hajszín, de feketére azért nem festetném, már pedig neki pont az jön be.
Kicsit úgy érzem, mintha így nem lennék neki jó, mert olyanná akar változtatni, amilyen nem vagyok.
Biztos vagyok benne, hogy megnézi az olyan lányokat, akik megfelelnek az ideáljának.
Ilyenkor felteszem magamban a kérdést, hogy miért van velem?
Ti változtatnátok magatokon a párotok kedvéért?
Mit szólnátok, ha a párotok éreztetné veletek, hogy neki más az ideálja, mint ti vagytok?
Néha nem tudom eldönteni.
Nem mondanám, hogy nem tenne meg értem dolgokat, de azt sem, hogy mindent.
Elég fura személyisége van.
Múltkor megjegyezte, hogy öltözhetnék színesebben.
Nem feketét szoktam hordani, hanem egy másik színt, amit nagyon szeretek.
A körmömre is kaptam megjegyzést, hogy miért nem festem valami rikító színűre, mert a bézs és a hasonló árnyalatok rondák.
Én azt hittem a férfiak pont a szolid színű körmöket szeretik, ha már ki van festve...
Engem az érdekelne, hogy egyébként milyen mélységű a kapcsolatotok? Mennyi ideje ismeritek egymást? Mert a leírásodban eddig minden arról szólt, hogy te miben változtass külsőre, hogy az ő ideáljának megfelelj..
Egy csinos kiegészítőt szeretne maga mellé vagy egy lányt aki szereti?
Itt akkor nem csak a hajfestésről van szó, ha jól látom.
Na, csak van itt még más is, ahogy azt írod.
Nem vagy elég vad neki sztem ez a "problémája".
Minden erre utal: legyen fekete hajad, színes, feltűnő cuccok, élénk körmök ...
Én átgondolnám a helyedben, hogy akkor mi az, amit szeret benned.:(
3 éve vagyunk együtt, szóval a nagy szerelem már elmúlt.
Akkoriban semmire sem volt megjegyzése, én voltam neki az etalon.
A kapcsolatunk mélysége az mindennek mondható csak mélynek nem.
Romantikázni, nosztalgiázni nem lehet vele.
Az érzelmeiről soha nem beszél, amikor rákérdeztem miért van velem, annyit mondott, hogy jól nézek ki és vannak közös érdeklődési köreink.
Én teljességgel meg vagyok róla győződve, hogy kiábrándult belőlem, pedig nem változtam semmit 3 év alatt, csak nem látta milyen vagyok valójában.
Én sosem mondtam, hogy min változtasson külsőleg, mert nekem így tökéletes ahogy van, de ő már egy ideje folyton küldi az utalásokat.
Szerintem tök mindegy, hogy változtatok-e magamon vagy sem, úgy sem leszek neki soha tökéletes.
Elmondta "jól nézek ki és vannak közös érdeklődési köreink". Egy olyan lakótárs vagy akivel még dugni is lehet.
Egy ilyen lakótárs extrákkal kapcsolatban szeretnél gyereket?
Nem lakunk együtt, és már régóta tudom, hogy nem ő az, akitől gyereket akarok és házasságot.
Jogosan a kérdés, hogy miért vagyok vele még mindig...
A fehérbőrű embereket sápasztja a sötét hajszín, ha még a szemed is világos, igen hülyén fogsz kinézni. Be ne fesd és főleg ne a pasid kedvéért.
Nekem mondana ilyet a pasim, azt hiszem én is előadnám a kívánságaiamat, de utána pislogna.
Sose értettem az ilyet.. miért lennék valakivel, akinek tök más az ideálja? A rózsaszín köd idővel elmúlik.
Most olyannal vagyok, akinek már eleve beletartozok az ideáljába, de ha változtatnék magamon is elfogadna. Ő az első, aki tényleg imád.
Hagyd ott, ez elég egyértelmű, hogy nem fog sehova vezetni.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!