Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tippeket szeretnék kérni! Hogyan tegyem a kapcsolatunk olyanná, mint rég?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok és a barátommal két és fél éve vagyunk együtt, és majdnem egy éve együtt is lakunk. Kezdem úgy érzeni hogy nem szeret meg azt látom rajta,hogy már nem érdeklem úgy mint rég. Tehát nem harcolna már értem mint rég. Mit tudnék tenni, hogy újra úgy szeressen mint rég? Én meg szoktam őt lepni minden féle kedvességgel neki már szinte eszébe se jut. Még egy nadrágot se akar már venni nekem. Mit tehetnék?2011. aug. 18. 10:32
1/4 anonim válasza:
Nincs tapasztalatom ilyen téren, de szerintem kedvesen, el kellene ugyanazt mondanod neki, mint amit nekünk mondtál. Meg kell beszélnetek őszintén a dolgokat. Különben eltávolodtok. Lehet, amiket érzel, az nem igaz, csak azért van, mert nem fejezi ki az érzéseit úgy, ahogyan szeretnéd. Ha ezt nem beszélitek meg, nem fog kiderülni. Nem tudhatja hogy mire van igényed, mit hiányolsz. Nem jó dolog, hogy mi előbb szerzünk ezekről tudomást, mint ő maga! Meglehet, hogy már nem szerelmes, és nem ő az igazi, a kapcsolatotok kifáradt, de ezt csak tőle tudhatod meg!
2/4 A kérdező kommentje:
Neki is mondtam már, de mindig csak megígérjük egymásnak,hogy mostmár máshogy lesz, egy-két hétig úgy van, aztán folytatódik minden tovább. Már az se érdekli ha sírok, röhög rajtam. De közben érzem is hogy szeret, csak mikor összeveszünk direkt idegesít... Nemtudom de én nem akarom elveszíteni.
2011. aug. 18. 10:52
3/4 anonim válasza:
Nállunk is ugyan ez van... Bármit csinálok, mintha nem érdekelné, meg se kérdezi hogy milyen napom volt, mintha kezdenék számára közömbös lenni. Nem akarom elvesziteni, de nemtudom miért változott meg ennyire a kapcsolatunk..
4/4 anonim válasza:
Most akkor azt érzed hogy szeret, vagy azt hogy nem szeret?
A kérdésedben az egyiket, aztán a másikat írtad. Te totál bizonytalan vagy. De mindkettőt nem lehet érezni. Mert ha szeret téged, akkor nem csak egyszer egyszer, néha kell szeretnie - hanem egész nap, mindig, egyfolytában. Nemcsak amikor olyanja van. Ergó, - nem szeret. vagy nem eléggé.
Amit 2.-szorra írtál ellenszenvesé teszi nekem a srácot, és a kapcsolatot. Nem nevetünk a másikon. Haq sír pláne nem. Szerintem ne is a válaszokat olvasd, hanem azt amit Te írtál. Ráfogsz jönni, ha elolvasod a saját írásodat, hogy ez a kapcsolat nagyon keveset ér, momentán. Persze ha a dolgok valóban így vannak ahogy mondod. Szerintem nem szeret téged. De ezt én nem tudhatom persze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!