Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bosszuljam meg amit az exem tett? Tippeket várok
Másfél év után a barátom akit hihetetlenül szerettem mindaddig még kiderült hogy egy ideje kavar egy csajjal az utolsó percig még nem volt biztos a másik csaj, tartotta bennem a tüzet. Én mindent tegnap tudtam meg, amúgy meg végig a szemembe hazudott és még egy hónapja sincs hogy a gyerekeinket és a közös életünket terveztük egymással.
Örülök hogy kiderült és megszabadultam tőle. Valaki segítsen már tippeket adni hogy hogy tudnák kiszúrni vele hogy hagyja ott a csaj meg ilyenek? Mellesleg félig kisebbségre cserélt. Tippeket várok! Vissza akarom adni neki!
"hogy tudnák kiszúrni vele"
ÁÁÁ "hajtépés"
Lehet a csaj boldog vele így nincs jogod szétb@szni egy kapcsolatot csak azért mert túl hülye voltál kinyitni a szemed. Lépj túl és annál hamarabb elfelejted, a bosszúval csak még jobban rögzül az exed emléke. Nem is beszélve arról, hogy utána ő akarja majd minden kapcsolatodat tönkretenni.
Szerintem hagyd a francba. Érettlen gondolkozásra vall, ha így akarod visszaadni neki ezt. Tudod hány pasi fog még pofára ejteni...? Hajjjaj...
Elment, kész. Gyerekeket terveztetek, hát.. majd tervezel mással.
Legyél érett és hagyd a francba.
Én elég piti dolognak tartom az utólagos bosszut, szerintem lépj tovább és keress egy magadnak érdemes pasit.
Azzal, hogy bosszút állsz ( bármennyire is megérdemelné ) csak lesüllyedsz az ő szintjére. Véleményem szerint szánalmas, amikor egy csaj már a kapcsolatból kilépve ( de legyen ez pasi is akár ) még mindig azzal foglalja le magát, hogy keresztbe tegyen az exének. Azt fogja gondolni, és úgy is fog tűnni, hogy még mindig odáig vagy érte és azért teszed.
Ha esetleg egy társaságba jártok, akkor mutasd úgy mintha meg se hatott volna a szakítás. Az sokkal jobban fogja piszkálni a férfiúi büszkeségét, hogy tök simán továbbléptél.
xD tünk el egy kis idöre ,mondjuk egy évre .Aztán hirtelen tünj fel és mond neki terhess vagy és hogya gyerek az ővé szerezzél XD két gyereket valakitöl és monda azt hogy a gyerekek az övé és odaadod neki és rásozod aztán viszaszerzed majd beperreled XDDDD
Ui.: a fentieket hülyeségböl irtam xd ne hogy megcsináld szerintem is hagyd a francba :) nehéz... de megkell tenni
Szarj egy nagyot, és kend össze vele a falat.
Lehet mégis te vagy a "kissebség", ha így gondolkodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!