Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet valakit vissza változtatni olyanná amilyen volt?
Figyelt kérdés
Fiúról lenne szó és hát most nagyon köcsög lett.. sértő nem veszi észre hogy ha megbánt.. nem tudom hogyan változtassam vissza őt..:S segítsetek.. nem vagyunk régóta együtt de előtte jártunk fél évet... és nem ilyen volt:S ez így nem jó nekem:S2010. ápr. 22. 21:35
1/8 anonim válasza:
az emberek jellemét a körülöttük történő dolgok határozzák meg......
2/8 A kérdező kommentje:
igen épp ez a baj..:S én próbálok hatni rá de nem megy remélem egy idő múlva megváltozik.. de írjatok még tanácsot lécci
2010. ápr. 22. 21:42
3/8 anonim válasza:
vannak fiúk akik addig aranyosak, míg akarnak tőled valamit.. utána már tojnak az ember fejére..
4/8 anonim válasza:
Nekem volt egy barátnőm, aztán kb egyik pillanatról a másikra legutolsó k*rva lett belőle. Nem lehetett visszaváltoztatni. El kell felejteni az ilyet, akit szerettél/barátod volt, ilyenkor megszűnik annak lenni aki volt, és nem lehet soha többet az.
5/8 anonim válasza:
Én barátom egy hét alatt változott át ilyenné (bunkó, sértő megszolalások...), az lett a vége hogy szakítottunk... Kérdezted tőle, hogy miért lett most ilyen? :S
6/8 anonim válasza:
nem biztos, hogy a te feladatod visszaváltoztatni őt...mert ha mondjuk te jó irányba próbálod terelni még emelett csomó behatás érheti más emberek részéről...
ha sok időt töltenél vele, az segíthne rajta.de a helyedben elfelejteném
7/8 A kérdező kommentje:
ugyan így volt az első kapcsolatunkban..
csak akkor még mind a ketten szüzek voltunk és hát megfogtam őt ilyen dolgokkal.. hogy ha volt egy beszólása megsértődtem nem volt petting ezt 1,5 hónapig csináltam és utána megváltoztattam.. De mondjuk most sem hagyok még neki semmit mert csak 1 hete vagyunk együtt.. próbálok mindent bevetni de nem talizunk csak egy 1 vagy max 2 órára..este és hát így nem sokmindent lehet vele csinálni meg beszélni vele..
2010. ápr. 23. 18:50
8/8 A kérdező kommentje:
ja am azért lett ilyen mert szakítottunk és elkezdett cigizni inni néha drog..:S és pedig fiatal 16 évesek vagyunk mind a ketten :/ meg csak a lányok arra kellettek neki h begb@sza..:S
2010. ápr. 23. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!