Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a párom, hogyan tehetném jóvá a kapcsolatunkat?
Figyelt kérdés
25 éves nő vagyok. A párommal 2 éve vagyunk együtt, ő 26 éves és neten megismerkedtem egy idősebb férfival. Levelezgettünk heteken keresztül és egyre intimebb dolgokról kezdtünk el beszélgetni. Nagyon megfogott a személyisége, stílusa, rámenősségge,és addig győzködött, hogy végül tali lett a belőle és megcsalás is. Utána még ajándékokkal is elhalmozott és szerette volna hogy folytassuk a kapcsolatot, abba már nem szívesen mentem bele, de végül meg tudott győzni. Pár hónapon keresztül találkozgattunk. Egy megnyitott sms elolvasásakor jött rá a párom. Ahogy megtudta eléggé rosszul érintette, de már nem szokta felhozni a dolgot. Nekem úgy tűnik, hogy nem igazán akar elhagyni se, de nem tudom, mert nem beszél róla, nehéz vele erről komunikálni. Én még néha találkozom a pasival, de már csak ritkán. Nem tudom mi tévő legyek, mert mindkettőjükhöz most már erős érzelmek kötnek úgy érzem. Tudom, hogy hibáztam, de már nem tudok változtatni a történteken.2016. szept. 16. 13:07
11/23 anonim válasza:
Építő jellegűnek szánom akkor,hagyd el a barátod,mert ez a kapcsolat nem hiszem,h jól működne tovább így,és a barátod,biztos annyira szeret,h nem hagyott el,azért te tedd meg,h neki ne legyen rosszabb.
12/23 anonim válasza:
Először is szerintem nem vagy q. A helyedben azon gondolódnék hogy feltétlenül helyre akarnom e hozni. A megcsalás mindig okkal van, egy erős jellemű férfi pedig nem tudja megbocsátani. Szép lassan tönkre mehet a kapcsolat akármit is teszel. Ém megpróbálnék egy ideig egyedül lenni és úgy dönteni hogy folytassam az életem.
13/23 anonim válasza:
Hát rád én sem lennék büszke!
14/23 anonim válasza:
Építő jellegű komment? Egy ekkora erkölcsi hulladéknak? Na, ne vicceljünk már! Ásd el magad, te szánalmas k.urva!!! A barátod helyében én még egy sallert is lekevertem volna, annak ellenére, hogy nem bántok nőket. Ja, bocs, te nem vagy nő, hanem egy undorító k.urva!!!
15/23 anonim válasza:
Építő jellegű?
Nos...oké.
Legyen elég egy farok!!!!
Remélem segíthettem.
17/23 anonim válasza:
Epito jelleggel huzd el a beledet az eletebol szerencsetlennek... ilyet is csak egy onzo ember kerdezhet... azt nem akarod tudni hogyan tehetned meg jobban tonkre ot lelkileg? Ja, hogy azon mar dolgozol? Ugyes ribizli, cukrot neki!
18/23 anonim válasza:
Remélem, hogy belátod azt, hogy mekkora r.ingyó vagy. Mindenki téged támad, gondolkozz el. És még van pofád építő jellegű válaszokat kérni... Na, takarodj te a búsba, te koszos r.ibanc, még lábtörlőnek is kevés vagy.
19/23 anonim válasza:
és az ilyen nőknek van barátjuk... -.-
20/23 anonim válasza:
14 es neked kene lekeverni egy pofont,te agressziv vadallat.. Remelem az osszes no elkerul teged . f..z!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!