Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tehetném jobbá 10 év után a kapcsolatunkat?
Szerető.
Minden nő tart, itt az ideje, hogy Te is tarts.
1-es, kurffa anyucid :)
Kedves kérdező! Ez a folyamat mióta tart? Az első gyereketek megszületése óta, vagy esetleg már azelőtt is elkezdődött? Én tartom azt, hogy mindkét félnek törekednie kell arra, hogy külsőleg is vonzódjon hozzá a párja, de nem értem a férjed. Szültél neki két gyermeket, én örülnék ezeknek, és türelmes lennék, hogy majd miután minden oké, nőnek a kicsik, na akkor majd visszanyerjed a régi formádat. Szerintem ezt meg kéne veled beszélni, hogy te szereted, és szeretnél közös programokat, romantikázzatok kicsit kettesben. Ha meg tudjátok oldalni, hogy heti egyszer mondjuk szüleidnél, vagy ő szüleinél legyenek a kicsik, akkor menjetek el moziba, színházba, haverjaival valahova, vagy vacsizni. Oké, hogy már apa és anya vagytok, de ne felejtsetek el férjnek, és feleségnek lenni. Viszont ehhez ő is kell. Szorgalmazd ezeket, amiket leírtam, viszont sajnos ha ő nem vevő rá, akkor komolyan el kell gondolkozni azon, hogy akarod-e, hogy ez így folytatódjon, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!