Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jut eszetekbe erröl a képröl?
Figyelt kérdés
Szerintetek miért rakhat ki valaki ilyen képet,mit jelképezhet?Számomra nagyon fontos hogy megtudhassam,nem véletlenül kérdezem meg,ugyhogy légyszíves normális válaszokat kérek.:-)
2010. ápr. 22. 23:08
21/26 anonim válasza:
ahogy nézem a képet, olyan mintha szeretné egymást, két ember, csak...külön vannak, de szenvednek mégis a másik miatt és ez jól tudják is egymásról,de valami mégsincs rendben....:(
22/26 anonim válasza:
Szerintem a lány szakított, de megbánta, és a fiúnak már van új barátnője, és nem lesznek együtt többet!
De egész jó fotó! ;)
23/26 anonim válasza:
szerintem szünet v szakítás a kapcsolatban...
24/26 anonim válasza:
Amugy szerintehm ez aazt mutatjah h nem merik bevallani egymásnak hogy zseretiik barátok látszólag de mindketten szeretik egymást. csak félnek bevallani egymásnak mert véget érhet a barátságuk -.-" Wááh tulk sokat irtahm.. xxD
Nah mind1 szerintem ezt kb.
25/26 anonim válasza:
Nem lehetnek egymásé.
szeretiikegymást meg minden de nem lehetnek eggyüt. lehet 1 hiba mijatt.
de amug yez minig az embertőől főgg számtalan jelentése lehet xxD
26/26 anonim válasza:
Érdekes kép, amúgy tényleg nem tudom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!