Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jut eszetekbe erröl a képröl?
Szerintetek miért rakhat ki valaki ilyen képet,mit jelképezhet?Számomra nagyon fontos hogy megtudhassam,nem véletlenül kérdezem meg,ugyhogy légyszíves normális válaszokat kérek.:-)
Egy ilyen kép alapján jó eséllyel magányos, egyedülálló az illető.
Viszont jó tanács, legközelebb több diszkrécióval ossz meg képet (pl nevezd át), mert így mindenki meg tudja nézni a lány adatlapját is.
Különben aranyos lánynak tűnik, sok sikert ;)
22/F
Nekem a kép egyértelműen azt mondja, hogy szeretik egymást, hiszen mindkettőjükről süt a keserűség; a fal egy közéjük álló akadályt jelent. Hiányoznak egymásnak...
Azt nem tudom, hogy szándékosan készült-e mindkét kép ugyanazon a helyen, csak más szögből (nem is, inkább csak tükrözték a gépen - ugyanazon az oldalon van az ablak:D). Viszont ha igen, akkor ez olyasmit sugall, hogy a hagyományos, fizikai értelemben nincsenek távol egymástól, de ez az akadály miatt, amit a fal szimbolizál, mégsincsenek együtt.
mivel a kép eredeti helyén egy mosolygós arc van, ezért sztem csak simán tetszik neki...
felesleges belemagyarázni bármit is. Több kép alapján is vidám kiegyensúlyozott lánynak tűnik.
Hiány, mert távol van tőle az akit szeret. De mindketten ugyanugy szeretik egymást. (a kép alapján a szereplők)
Vagy szakítás utáni megbánást is jelenthet.
Amugy tetszik a kép...
Sajnos sokkal okosabb nem lettem,de azért nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat.
Viszont azt nem értem h h lehet megtudni ebböl a képböl h kiröl is van szó,vagy csak lehet én én vagyok hülye!
user_9149509_1232216922269_box.jpg
Innen a user id: 9149509
Szóval:
Csak kicsit kell ismerni az iwiw működését. Ugyanezt facebookon is meg lehet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!