Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire fontos a szex, vagy csak én gondolom túl?
Feleségemmel az elmúlt két évben közel nulla szexuális életünk van. 3-6 havonta előfordul, hogy lefekszünk, de különben bármit teszek leállít. Múltkor rendesen már vissza se csókolt. Az élet többi területén megvan köztünk az összhang, tudunk beszélgetni, vitázni, kibékülni. Egyedül az erotika, a szex hiányzik az életünkből. Én nem csaltam meg, nem is szeretném megtenni, de egyre nehezebben bírom megállni. Ő is állítja, hogy nem csal meg és hiszek is neki.
Ha bármikor kérdezem, akkor nem válaszol konkrétummal arra, hogy miért nincs köztünk szex. Ti mit tennétek? Elválnátok, vagy a többi területen megélt összhang miatt inkább a maradást választanátok a szexhiány miatt? A külsőmmel semmi gond nincs, karban tartom magam, igényes vagyok. Ha kérdezem, hogy jó-e neki velem az ágyban, akkor mindig igent felel. A kapcsolatunk elején nem volt ilyen gond, csak mióta megkértem a kezét.
Sokaig en sem kivantam,de attol mert hagyjam szenvedni? Akar mas no karjaiba is futhatna par ev mulva...es jogos Lenne. Kielegitem a szuksegleteit. Ha mince kedvem kevesebbszer, de megteszem. Kozben meg nekemis megjon a kedvem.:)
De ha ennyire kivanod es tudja , hogy akarod miert nem segit rajtad? Nem szeret eleggge...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!