Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről amit csinálni akarok, hogy találkozzak a szerelmemmel? ( Bővebben lent)
Na szóval arról van szó, hogy reggel nem az iskolába megyek hanem a szerelmemhez...egy busszal kb. 160 km-re...anyáméknak kirakok egy levelet ,hogy tudjanak róla...és majd holnap indulok és vasárnap jövök haza. Azért teszem ezt, mert tudom, hogy anyámék nem engednének el...
14/F
14 evesen?es hogy messz at majd az ut tulloldalara,ha anyuci nem fogja majd a kezed?ki a fas zomat erdekli hogy te hova messz,szerintem tokeletes otlet,menjel el,haza sem menjel tobbet
clyde
elsőnek: bunkó vagy.(N)
kérdezőnek:
Ez rossz ötlet, ne tedd ezt. Próbálj leülni a szüleiddel, mondd el nekik, hogy van ez a lány és úgy gondolod/érzed, hogy szereted, messze lakik de szeretnétek találkozni. Hidd el jobban fogják értékelni, a szüleid ugyan nemismerem, de biztos találtok majd közös megoldást.
Sok sikert!
17/L
cinkes, ha akarnak nagyon ki tudnak veled b*szni , akár a rendőrökkel is hazavitethetnek , plusz marha nagy balhé lesz belőle , de megértelek :)
ha már mész mindenképpen tudják h holvagy ,akkor nemfogják felhívni a jardokat...viszont ha ezt bejátszod többet tuti h nem fognak elengedni hozzá, plusz pár füles/1hónap szobafogság (xD) befigyel...
végülis a te döntésed ,de nemtudom h megéri-e...
Nem valami jó ötlet, ne csináld. a Pasim öccséhez indult el ugyanígy egy 14 éves csak, de előtte csak msn-eztek és nem is volt semmi, a srácnak mondta ugyan, hogy jön, de ő nem hitte el, a lány rossz vonatállomáson szállt le, a srácnak pedig rossz volt épp a telefonja és azt se tudta, hogy a csaj tényleg elindult.
Szóval a lányt senki nem tudta, hogy hol van, a szülei minket hívogattak, de már a rendőrséget is felhívták, a lány ugyanígy csak egy levelet hagyott. Végül a rendőrök megtalálták és hazavitték...
Jó,, lehet, hogy te ennél okosabb vagy, és nem csak beképzeled, hogy tetszel a srácnak, de azért szerintem ne vágj bele, mert a szüleid kétségbe fognak esni, jogosan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!