Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsam meg a barátságunk?
egyszerűen nem keresed, aztán majd megkérdezi hogy miért te pedig azt válaszolod hogy...
erre nincsen rendes válasz ha közeli barátok vagytok, ha csak haverok lehet, egy kicsit rosszulesik majd neki, de felfogja majd.
biztos nem érné meg megpróbálni megbeszélni vele? ha már úgyis ugrik a barátság nem jobb úgy ha elmondod miért?
Nincs vesztenivalód, ha megszakítod vele a kapcsolatot akkor is elveszíted...
Akkor már inkább próbáld meg...
Hosszú hónapok után úgy döntöttem, elmondom neki. Előtte soha nem gondoltam, hogy képes lennék erre, de már úgy szenvedtem, hogy nem bírtam tovább.
Erre ő azt mondta, hogy nagyon szeret és fontos vagyok neki, de csak barátként. Mondtam neki, hogy én nem szeretném továbbra is megjátszani, hogy barátok vagyunk, ezért inkább hagyjuk egymást békén. Nem ő akarta ezt, hanem én...
Szerintem mondd meg neki. Nagyon nehéz, de jobb, hogy tisztában vagy a dolgokkal. Ha ő is érez valamit, összejöhettek, ha nem, akkor tovább léphetsz. Ne vergődj kétségek közt.
Akárhogy is döntesz, remélem, hogy minden jó lesz végül. : ))
egy lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!