Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha jobban szereti a vallását...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha jobban szereti a vallását mint engem, mi lehet ebből?

Figyelt kérdés

Szeretnék tanácsot kérni itt a fórumon, mert nekem nincs más muszlim ismerősöm, aki tudna segíteni. Külföldön élek, ahol megismertem egy srácot, akivel már több hónapja együtt vagyunk. Nem zökkenőmentes a történet a kulturális és vallási különbségek miatt, de szeretjük egymást. Iszlám vallású, de a kapcsolatunk elején ezt nem gyakorolta nagyon, sőt igazából egyáltalán nem. Ugyanúgy megivott velem egy sört, nagyon ritkán rágyújtott, szórakozni jártunk táncos helyekre stb. Aztán egyik napról a másikra elkezdett imádkozni napi 5ször, Allah és a Korán a minden, tradícionális ruhákban jár otthon, alkohol és cigi nuku, és így tovább. Ezzel amúgy nem lenne akkora gond, de nekem sem engedi már ezeket a dolgokat, vagyis azt a lazább életvitelt, amit én szeretek. Kitalálta, hogy amíg nem házasodunk össze, nem mehetek többet hozzá a lakásába úgy, hogy intim együttlét is van. De ha ezt máshol csinálnánk, pl. nálam otthon, vagy egy hotelben(!), akkor teljesen rendben lenne, csak NÁLA NEM. Vagy szerinte az is egy megoldás lenne , hogy összeházasodunk egy mecsetben, és utána azt csinálhatunk, amit csak akarunk egymással. És attól még, ha nem működik a kapcsolat tovább, folytathatjuk külön utakon. Ezek nagyon sokkoltak engem, teljen megalázva érzem magam.

Mit gondoltok?

(Normális válaszokat kérek szépen, köszönöm.)

2016. szept. 12. 11:28
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
89%

9, Tényleg baromi szerencsés a kérdező! :DDD

Örülhet, ha komolyabb gond nélkül ki tud szállni. Most még szerintem megteheti.

2016. szept. 12. 11:53
 12/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek, sokat segítettetek, kicsit elveszve éreztem magam, senkivel nem tudtam megbeszélni.

A 8. kommentelőnek külön köszönöm, mivel ő személyesen is érintett, megfogadom a tanácsát, többször átolvastam a hsz-t.

2016. szept. 12. 12:00
 13/29 anonim ***** válasza:
86%

Ne legyen igazam, de szerintem ez egy tipikus terrorista arab. A bulizós arab, az ugye bulizik, beilleszkedik. A mélyen vallásos az meg nem áll szóba hozzád hasonló erkölcstelen, söröző lánnyal.

Tényleg ne legyen igazam, de az is lehet, hogy csak be akar palizni, hogy felhasználjon valamire, mivel te a szemében az életmódoddal erkölcstelen vagy. Szexelsz házasság előtt, sörözöl stb.

2016. szept. 12. 12:01
 14/29 anonim ***** válasza:
82%
Soha nem leszel neki fontosabb, mint a vallása. Ezek fanatikusak. A nők csak tárgyak.
2016. szept. 12. 12:09
 15/29 A kérdező kommentje:

9. hozzászóló:

Bárcsak igazad lenne, de egyre jobban azt érzem, hogy ez a viselkedés nem normális. Ezzel van a gondom. Ilyen hirtelen nem változik ennyit az ember vallási hovatartozástól függetlenül.

2016. szept. 12. 12:13
 16/29 anonim ***** válasza:
85%

Hahó, ébredj fel királylány!

Ez a beetetés része volt, eddig is tudta, hogy mit akar, direkt így csinálta a dolgokat, hogy bedőlj neki.

Majd jön a második menet a házasság után, úgy fog téged használni mint kutya a rongyot.

Soha a büdös életbe nem leszel fontosabb a vallásánál.

Mondd, ti nem tanultok soha?

Más hibájából se?

Te is egy rabszolga európai nő leszel egy muszlim férfi mellett, mert kellett nektek a külföldi f_sz.

Hogy lehettek ennyire vakok és ostobák?

Szemellenzővel jártok?

Ha nyugodt, békés, szabad életet akarsz, akkor már most otthagyod, mert ha önként dalolva belesétálsz a csapdába, nem lesz az az Isten, aki ki tudjon belőle húzni. 24L

2016. szept. 12. 12:14
 17/29 anonim ***** válasza:
84%
Nekem muszlim parom van, de ilyet bemutatna, otthagynam a fenebe.
2016. szept. 12. 12:18
 18/29 anonim ***** válasza:
61%

"Az iszlám vallás egy más kultúra, de nem feltétlenül rosszabb, mint a keresztény."

De igen, sokkal rosszabb!

Te valószínűleg egy ilyen b*atlan 30-as liba lehetsz, akinek csak ilyen kecskebaszó jut már.

Kérdező, menekülj amíg tudsz. Egyáltalán minek jöttél össze egy ilyennel, ennyire kellett az egzotikus f*?

Nem tudtad, h az ő "kultúrájukban" a nőknek nincsenek jogaik???

2016. szept. 12. 12:23
 19/29 anonim ***** válasza:
69%

Szia!

Igazából szerintem te is tudod, hogy ez nem teljesen normális számodra ami nálatok folyik. Úgy érzem, hogy már csak a megerősítésre vársz, itt pedig azt nem fogják megadni. Lesznek olyan kommentek amik mindkét irányba billentenek majd...

Azzal foglalkozz amit te érzed. Azaz, ha neked ez így nem jó, akkor szakíts. Viszont vigyázz magadra, nehogy bármi bajod legyen ebből. Nem ismerjük a párodat, de te is látod, hogy eléggé fura változáson ment át.

A leírásod alapján én szakítanék, persze ehhez jobban kéne ismerni a történetedet, többet kéne elmesélned magadról és a köztetek lévő kapcsolatról.. szóval csak azok alapján írom ezt amit eddig leírtál.

2016. szept. 12. 12:40
 20/29 A kérdező kommentje:
Az egész úgy kezdődött, hogy 2 munkahelyen is dolgozott, nonstop nyomta. Akkor még minden nagyjából rendben volt, lazán élt, mint egy normális fiatal férfi. Aztán valami történt, egyik munkahely sem volt megfelelő, hol ezért, hol azért. Most nincs stabil helye, és kitalálta, hogy minden amiatt történik, hogy bűnös életvitelt folytat.(Velem is.) Így kezdett el "megtérni", imádkozni stb.
2016. szept. 12. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!