Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm eszméletlenül féltékeny a legjobb barátnőmre! Már egyre zavaróbb. Mit csinálhatok vele? Bővebben lent!
Kérdező, egyszer gondolj bele fordított helyzetben, ha a barátnődnek lenne egy legjobb fiú barátja, akivel megosztja minden gondját és az érzéseit meg mindent. Szerintem te is féltékeny lennél arra a fiúra, ha ennyire közel állnak egymáshoz. Az emberek sose gondolnak bele, hogy fordított helyzetben nekik hogy esne egy adott dolog.
Amúgy meg én is féltékeny lennék szerintem, ha úgy érezném, hogy egy másik lány is ugyanolyan közel, vagy még közelebb állna a barátomhoz, mint hozzám. És sokan nem hisznek abban, hogy létezik fiú-lány között igazi barátság, mert az egyik a végén mindig többet kezd érezni a másik iránt. Lehet, hogy a barátnőd is így gondolja és akkor bizony megértem, hogy féltékeny. Mert így nagyon közel álltok lelkileg egymáshoz ezzel a csajjal, és talán fél a barátnőd, hogy előbb-utóbb még gyengédebb szálak fűznek majd egymáshoz titeket.
És abszolút megértem, hogy miért van ki akadva a barátnőd, hogy ez a másik lány husomnak hív téged. Nem tudom, miért kell becézgetni. Az ember inkább a szerelmét szokta becézgetni, nem a barátját. Ez engem is nagyon zavarna. Ismételten csak azt tudom mondani, hogy gondolj bele, téged nem zavarna, ha egy másik fiú mondjuk tegyük fel kicsimnek hívná a barátnődet?
Ha egyáltalán nem zavarna, akkor bocsánat a feltételezésért. De azért szerintem mégiscsak benned lenne valami bosszúság vagy valamilyen negatív érzés. Próbáld meg a barátnőd szemszögéből nézni ezt a dolgot.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!