Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miből tudják, hogy éppen menstruál a barátnője?
Olyankor sűrűn durcásak vagyunk...másképp beszélünk...agresszivabbak vagyunk...
17/L
hát igen.. a barátomnak már csak az a legjobb szórakozása, hogy az én menzeszem első és utolsó napját számolgatja :P. Ne legyetek már ilyenek!
Egyébként köszönöm a válaszokat.
Én igazából sokkal több mindenen nevetek olyankor.
Bár ez nem csak akkor van amikor megjön. Van úgy, hogy hónap közepén rám jön és akkor egy hétig ilyen vagyok :-)
Hm. Azt mondják, egy nő megszépül attól, ha szeretik. Biztos vmiképp a menzesz is "kiül" az arcunkra...
Lehet olyan apró dolog is, ami neked nem tűnik fel.
Pl én tudom, h érzékenyebb vagyok akkor, meg előtte való éjjel iszonyat szarul alszom, forgolódok, többször felébredek.
Legutóbb is így volt pl. Feküdtünk egymás mellett, ő már félálomban, én meg csak néztem a plafont, és dobáltam magam. Erre ő félig álomban motyogva: "gyere, aludj.", és húzott magához. Aztán hajnalban kimentem mosdóba, mikor visszaértem, kérdezte: "mi baj? fáj a hasad?" - szóval...
Különös érzékük van hozzá biztos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!