Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasik miből tudják, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miből tudják, hogy éppen menstruál a barátnője?

Figyelt kérdés
Furcsa, de nekem mondanom sem kell a barátomnak, hogy miért nem szeretnék most "összebújni" vele. Azt mondja nem vagyok hisztis olyankor sem, csak megérzi. (Barátnőim is azt mondták, hogy szinte ugyanúgy viselkedek, mint a normális napokon, valamint én is így látom magam)
2010. ápr. 22. 15:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
azért ha menstruál valaki akkor az a külsődön meglátszik. Kicsit sápadtabb vagy, semmi kedved, és azért a hasad is nagyobb.
2010. ápr. 22. 15:47
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
gondolom arra nem gondoltál ha eggyüt vagy valakivel az tudja mivel elmondod neki hogy mikor menstuálsz és nem olyan nehéz kiszámolni minden hónap valamejk napját..
2010. ápr. 22. 15:49
 3/15 anonim válasza:
uhh én olyankor hiperaktív vagyok. tudja ő azt :) vagy mondom h most nem, mert takarítok. és már hulla vagyok, de nem tudok leállni :)
 4/15 anonim ***** válasza:
Hát ja,kicsit rosszabb kedv.
 5/15 anonim ***** válasza:
mert a pasid nem csak tanulja, hanem alkalmazza is a matekot....
2010. ápr. 22. 15:51
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Olyankor sűrűn durcásak vagyunk...másképp beszélünk...agresszivabbak vagyunk...

17/L

2010. ápr. 22. 15:54
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
párom számontartja dátum szerint,bár nem nehéz megjegyezni gyógyszer miatt...
2010. ápr. 22. 15:55
 8/15 A kérdező kommentje:

hát igen.. a barátomnak már csak az a legjobb szórakozása, hogy az én menzeszem első és utolsó napját számolgatja :P. Ne legyetek már ilyenek!

Egyébként köszönöm a válaszokat.

Én igazából sokkal több mindenen nevetek olyankor.

Bár ez nem csak akkor van amikor megjön. Van úgy, hogy hónap közepén rám jön és akkor egy hétig ilyen vagyok :-)

2010. ápr. 22. 15:58
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Hm. Azt mondják, egy nő megszépül attól, ha szeretik. Biztos vmiképp a menzesz is "kiül" az arcunkra...

Lehet olyan apró dolog is, ami neked nem tűnik fel.

Pl én tudom, h érzékenyebb vagyok akkor, meg előtte való éjjel iszonyat szarul alszom, forgolódok, többször felébredek.

Legutóbb is így volt pl. Feküdtünk egymás mellett, ő már félálomban, én meg csak néztem a plafont, és dobáltam magam. Erre ő félig álomban motyogva: "gyere, aludj.", és húzott magához. Aztán hajnalban kimentem mosdóba, mikor visszaértem, kérdezte: "mi baj? fáj a hasad?" - szóval...

Különös érzékük van hozzá biztos :D

2010. ápr. 22. 16:28
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én a párommal mindig megbeszélem ezeket a dolgokat, hogy nekem mikor van éppen havim. És nagyjából azért tudjuk, hogy mikor kéne megjönnie és ha megjön, akkor erről tájékoztatom is őt :D Valahogy nem tudnám azt elképzelni, h ne szóljak neki.. Ez azért valamilyen szinten a páromra is tartozik. Engem is érdekel, hogy éppen mi van vele..
2010. ápr. 24. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!