Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy még nem éltem ki magam igazán?
Figyelt kérdés
a barátommal lassan 4 hónapja együtt vagyunk és nagyon szerelmes vagyok belé,örülten..és ő is nagyon szerelmes.már legalább 3 szor volt olyan hogy a volt csávóimmal álmodtam és volt benne smárolás is meg ien dolgok.deh ugyan akkor a barátommal mindennap álmodok és mikor a volt csávóim is benne voltak akkor ő is benne volt az álmomban(nem kell rosszra gondolni)nah szóval és elmondtam neki mert mindent megbeszélünk egymással ugye,és mondta hogy nagyon zavarja mostmár tényleg h ienek vannak és h szerinte még nem éltem ki magam.de én megmondtam neki hogy nekem csak ő kell senki más..2010. ápr. 22. 14:18
11/14 A kérdező kommentje:
Rendben!nem is nagyon szoktam amúgy..csak barátom most ezt belém magyarázta.:S
2010. ápr. 22. 14:35
12/14 anonim válasza:
Az álmok nem tükrözik a valóságot.Az agyad öszevissza működik, úgy pihen, hogy nem kell rendezett munkát végeznie.
Ne írd azt, hogy "ien, deh", akkor nem hiszik azt, hogy 14 éves vagy.
13/14 anonim válasza:
Én is így reagálnék, ha az én barátom álmodna ilyeneket. Nem vagy bűnös, az álmaidról nem tehetsz. De ha álmodsz is ilyeneket, ne beszélj róla. És ne foglalkozz ezekkel az álmokkal, túl nagy jelentőséget tulajdonítasz nekik. Most is azokkal foglalkozol! :) Inkább menj, hívd fel a barátod telefonon vagy találkozzatok személyesen és foglalkozzatok egymással. :)
14/14 anonim válasza:
Szerintem is túlkombináltad a dolgokat.Az álom csupán annak az eredménye,hogy éjszaka dolgozik az agyad,elraktározza és feldolgozza a régebbi emlékeket,és információkat,ezért jelennek meg az álmainkban ismerősök,volt párok.Ennek nincs semmi jelentősége,szereted a párodat,és kész.Elmondani sem kellett volna szegénynek,persze,hogy kombinál!Szóval,egyszerűen beszélj Vele,hogy ezek csak álmok,Te szereted őt,és hogy túl nagy feneket kerítettetek ennek a dolognak!Aztán koncentráljatok a jelenre,ahogy már előttem is írták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!