Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 5 éves kapcsolatban általában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 éves kapcsolatban általában heti 1-szeri szex van. Ez normális szerintetek?

Figyelt kérdés

A párom a kapcsolatunk elején se volt az a nagyon nagy szexuális étvágyú, de én a max. heti 1 alkalmat ilyen "rövid" idő után kicsit kevésnek tartom.

mert mi lesz majd 10 év múlva?

2 éve házasok is vagyunk.

már többször is beszéltem vele erről, de mindig mondja hogy szeret és próbál változtatni, de a munkájából kifolyólag sokszor fáradt. (fizikai munkát végez, sokat dolgozik)

Én persze próbálok megértő lenni, de hosszabb ideig ez megy akkor már zavar.

2016. szept. 9. 08:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
En is igy ereztem ugyanebben a helyzetben, aztan pincernek alltam. Heti 4-5nap melo 17òrában neha 16-18.. es valoban kivanom de nem tudnek sexelnI egy faraszto nap utan. Pedig nagy etvágyù vagyok. De mar megèrtem.:)
2016. szept. 9. 10:17
 12/15 anonim ***** válasza:
43%

Én tudok 12 óra fizikai munka után (7-ből 5 nap) szexelni. És kívánom is. Nő vagyok. Azt azért ne magyarázza már be nekem senki, hogy ha 12 órát kibír valaki mondjuk takarításban, vagy építkezésen vagy akárhol, annak ne lenne még 10 perce.

Ajánld fel neki, hogy legyen alul. Ha ez sem fekszik, én nem itt keresném az okokat.

2016. szept. 9. 10:56
 13/15 anonim ***** válasza:
56%
Utolso. Sztem nem kellene feltetlen a magad fizikai kepessegeibol kiindulni... enis no vagyok elotted irtam valaszt, de igenis 70-80% ban nincs erom 17ora munka utan a szexhez. Egy ferfi meg ha van kedve, ha nincs van h keptelen a szexre mert annyira faradt, h fel sem âll neki.. es nem , nem megcsal csak FÁRADT.
2016. szept. 9. 11:10
 14/15 fru_ ***** válasza:
100%

Olvastam valami statisztikát, nem túl gyér az ennyi idő után, az életkortól is függ persze.

A baj az igen eltérő igény szintetek.

"próbál változtatni" - ez mit jelent valójában?

2016. szept. 9. 11:19
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

több mint 20 éve vagyunk együtt, párom 50 éves. Kemény fizikai munkát végez, heti 6 nap, napi 10 órában.

Mindemellett a heti 2 megvan.

Nekem nem lenne normális amit te írsz.

2016. szept. 9. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!