Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom azt mondta h ha én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom azt mondta h ha én egy hónapig hanyagolni akarnám a szexet akkor szakítana. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Most ez milyen már? Csak ezért van velem több mint egy éve?

Teljesen kiakasztott ez a mondat. Tudom h fontos a szex de szerintem nem ez a legfontosabb. És nehogy már ezen álljon vagy bukjon egy kapcsolat. Ti mit gondoltok erről a kijelentéséről?

2010. ápr. 22. 12:27
1 2
 11/16 anonim válasza:
Akkor ezek szerint Ő csak a testiségek miatt van Veled?Amúgy lehet,nem gondolta komolyan...De ha mégis akkor:-(
2010. ápr. 22. 13:13
 12/16 anonim ***** válasza:
ha egynap elotorod a labad es nincs sex 1 honapig,akkor most ezert szakitani fogtok?... vagy h is van ez? SZERINTEM nem igazan szerethet...szerintem ezt te is tudod.
2010. ápr. 22. 14:14
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha mindketten szeretitek egymást, akkor mi a baj a lefekvéssel? Ha valaki szeret engem, az általában kíván is.
2010. ápr. 22. 14:53
 14/16 anonim ***** válasza:

MEgkérdeztem most a pasim, ő aztmondta eléggé le lenne lombozódva, de várna =D

Figyelj, a pasid nem szerelmes beléd, de jó a szex. Nemtudom ez mennyiben lep meg, vagy mit vártál ettől a kapcsoalttól, de ha érzéseket akarsz, szerintem keress valakit akinek te is számítasz, nem csak a szex.

Már nemazért, de elég sok szituáció van az életben, mikor egy párnak kikell bírnia egy hónapig szex nélkül. Igen, kitaláltad, az első dolga lenne, hogy megcsaljon.

2010. ápr. 22. 15:56
 15/16 anonim ***** válasza:
58%

Hogy a nők mennyi hülyeséget össze bírnak hordani itt.

Ugyanez volt a helyzet a barátnőmmel is nagyjából egy hónapja. Megkérdezett, hogy mi lenne, ha nem szexelne velem két hónapig. Azt mondtam, ilyen hülyeségért kereshetne valaki mást.

És én itt arra gondoltam, hogy akkor mi lenne, ha nem szexelne velem, mert kitalálná, hogy a peteérésének akkor van hatása, ha nem szexelünk két hónapig/a barátnői, vagy valami idióta magazin valami tesztre beszélné rá/... stb. Szerencsére nem kellett sokat beszélni vele

Komolyan, miért kell ilyen kérdéseket feltenni? A húgom idióta tinimagazainjaiba olvastam bele párszor, ott volt, hogy sütni kell a barátunknak szándékosan rossz ízű süteményt, és ha szó nélkül megeszi, akkor szeret minket, ha nem, akkor nem. A kérdésedet kb. ilyen szintűnek ítélem én meg.

Ha beteg lenne a lány, ha messze lenne, ha bármilyen szexet kizáró tényező állna fent, ami önhibánkon kívül alakult ki, akkor nem hagynám el, és a kérdező barátja sem hiszem, hogy ezt tenné. Azért gondolom így, mert mindketten férfiak vagyunk, és hasonlóan gondolkodhatunk.

Ezzel a fiatalka cukorpuncsos gondolkodással pedig, miszerint "ő biztos nem az igazi", "nem szeret, és ezt te is tudod" és társaik, csak bizonytalanabbá teszik egymást a nők, miközben ha eddig normális volt a srác, akkor nem kell aggódni miatta, többségében úgy is kiderül a kapcsolatok legelején, hogy rendes férfit sikerült-e kifogni, vagy olyat, akinek tényleg olyan a gondolkodása, ami csak a szexre összpontosít mindegy, hogy milyen csak nőnemű lénnyel. Én nem tartom ilyennek a kérdező barátját.

2010. ápr. 22. 17:08
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenki válaszát:)

És köszönöm az utolsónak is..nagyon megnyugtattál:)

2010. ápr. 22. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!