Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha egy társkapcsolatban a nő nem érzi boldognak magát?
Barátomat szeretem,biztos vagyok benne hogy ő is.Nem iszik,nem dohányzik,hűséges,őszinte,nincs haveri köre.Tehát jól járok vele elvileg.
Mégis vannak dolgok a hozzáállásával bizonyos dolgokkal kapcsolatban,és az élet módunk is több mindenben különbözik.
Éltünk már együtt de szétköltöztünk mert elég hamar veszekedtünk a napi dolgokon.
De azóta is együtt vagyunk mert szeretjük egymást.
Nagyon hiányozna ha nem lenne,mégsem érzem boldognak magam.
Néha elgondolkozom vajon rendben van-e ez így,vagy próbáljak szakítani (amit ugye ki is kell bírni) és később keressek mást.
De mi van ha mellette sem leszek boldog és még nem is lesz ennyi jó tulajdonsága?
Próbáltuk már helyrehozni a kapcsolatunkban amik különbségek,beszéltünk róla sokat,mégsem sikerül.
Szerintetek mit kellene tennem?
A válaszok olvasása után még inkább nem tudom mit tegyek.
Az egyik hozzá szóló eltalálta,az életemmel sem vagyok elégedett,jelenlegi helyzetem nyilván nem kedvez egy párkapcsolatnak.Gyerekem még kamasz,legalábbis úgy viselkedik velem sokszor.Elváltunk,sokat dolgoztam és dolgozom,megszokta az önállóságot.Ebbe cseppent bele a barátom aki azt vettem észre zavarta a jelenlétével.Bár ezt nem mondta.
Barátomnak olyan a munkarendje hogy rengeteget otthon van velem ellentétben,ez megnehezített mindent.Sokat voltak a gyerekemmel ketten,mindkettő visszahúzódott a saját szobájába inkább.Ezt rossz volt látnom.
Barátom tele volt elvárásokkal,azt mondta neki boldognak kell lenni az otthonában és úgy érezte lekorlátozom dolgokban.
Én szintén ezt éreztem,azt hiszem hiányzott az alkalmazkodás kellő szintje.
Miattam mentünk szét azt hiszem.
Ő a mai napig szeretne velem együtt élni de fél...ahogy én is.Hiszen nem ment.
Kérdésre válaszolva programjaink nem nagyon vannak,bárhova akartam menni valami érdekesebb helyre ő nem akart.Csak a megszokott kis távolságokra.Nekem unalmas vele az élet,és otthon sem segít abszolút semmit.
Mégis szeretem....hogy mit? Azt hiszem a külsejét,azt hogy szeret engem mindezen problémák ellenére még mindig,azt látom más férfiban más problémák vannak.
Bár lehet hogy tévedek.
SEMMILYEN PARKAPCSOLATBAN NEM NORMALIS HOGY VALAMELYIK FEL NEM ERZI JOL MAGAT
MILYEN KERDES EZ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!