Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom azt szeretné, ha munkahelyet váltanék, mit tegyek?
Az ő egészsége?... Jó vicc, a te egészséged meg rámenne az ő beteges féltékenykedésére.
Ha ő nem örül a sikerednek (olyan munkád van, amit szeretsz, és még jól is fizet), akkor nem is szeret, ha szeretne, akkor támogatna és nem visszarántani akarna, ezt esetleg közölhetnéd vele.
Semmit nem veszítenél azzal, ha szakítanál vele.
Tök mindegy. ennek sohasem lesz vége.
Ha most váltasz, megint ki fog kombinálni valamit...a végén meg ülhetsz otthon a bezárt lakásban
Jajjj! Én nemrég dobtam ki egy ilyen hasonlóan beteg pasit, itt a gyakorin is írtam, csak nem a munkahely volt a problémája, hanem a baráti kapcsolataim, facebook, stb.
A lényeg ugyanaz, ne hagyd magad!
Ennyivel nem fog megelégedni, mindig többet akar majd, tapasztalaból írom. Becsüld meg, hogy van egy jó kis munkahelyed, a mai világban ez sokat számít.
Légy boldog és felszabadult!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!