Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Vna egy 10 honapos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Vna egy 10 honapos lanyunk, a ferjem pedig szules ota levegonek nez, es meg mas no is kepbe jott.

Figyelt kérdés
Ha elhagyom a lanyom apa nelkul marad, igy megorulok. Szuksegem van a gyengedsegre es szeretetre. Nem akarom egcsalni, de neha rra gondolok, hogy ha alkalmam lesz ra nem hagyom ki.
2010. ápr. 21. 21:28
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

Ha anyagilag meg tudod oldani, és más megoldást nem látsz, nem tudjátok megbeszélni, megoldani, akkor hagyd ott inkább.

A gyereknek sokkal jobb, ha egy szerető anyával nő fel, de nyugodt körülmények között, mintha teljes családban, de feszült, ellenséges légkörben. Még ha ezt nem is érti a gyerek, de érzi. Ha csak miatta vagy a pároddal, akkor annak semmi értelme sincs...

A megcsalásnak meg amúgy sincs, azzal senkinek nem lesz jobb, neked sem...

2010. ápr. 21. 21:32
 2/6 anonim válasza:
100%
Ferfi szemmel valaszolok neked.Ez igen csak szomoru eset.Nezd rovid leszek.A ferjed szerintem nem kapja meg tolled amire neki szuksege van.Gondolj csak bele mikor szeretkeztetek utoljara?Mivel babatok van a szules elott 3 honap es utanna ugymond tilos idoszak.Egy ferfinak tobb kell neki hianya van attol miert nallad csokkent a hormontermeles nem azt jelenti h nalla is.Vannak ferfiak akik nem igazan vonzodnak a terhes nokhoz valamit ilyenkor megvaltozik a no illata is.Utoljara mikor segitettel rajta h neki legyen orgazmusa?Es hogyan?Volt ra eset h mikor hazajott te vartad egy erotikus kenyeztetessel?Egy oralis szexxel?Vagy mennyit engedsz meg neki?Nezd egy ferfinak ez mind kell es azert nez mas no utan mert tolled nem kapja meg ami neki kell.Nem hiszem ha te kezdemenyezned a "szexet"o nemet mondana.Probalj rugalmas lenni es ami a fo kerlek szepen ne legy prud.Ne szegyeld hasznalni a szadat valamit egy erzeki himvesszo masszazs igen csak csodakra kepes.Kivancsi vagyok h alakul a kapcsolatotok es szeretnem ha megosztanad velem is.Ha ugy erzed segithetek ird ide es megadok egy e-mail cimet.Sok sikert!!
2010. ápr. 21. 21:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt, ferfi szemmel, de tudom mi egy feleseg "dolga", es meg az elso hat hetben sem volt hanyagolva. Igaz, hogy a gyerekre is kell figyelnem most es nem csak vele torodom, de az o gyereke is. Szte a gyerekneveles a feleseg feladata, a hazimunkaban nem segit semmit, szoval...ha ezek utan es az utan, hogy meg egy no is kepbejott ribanc leszek, ha mas mellett keresek vigaszt es tamaszt, hat hadd legyek...Ha nem birom mar tovabb megteszem ezt a lepest.
2010. ápr. 22. 06:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Nézd, ha megcsalt téged, és nem hajlandó foglalkozni veled, akkor neked is jogod van máshol keresni a boldogságot. Nem tudom, miért nem értik a férfiak, hogy egy baba mellett a nőnek nem igazán van ideje minden nap mosni, főzni, takarítani, megcsinálni a körmeit, beülni a fodrászhoz, szépítkezni, vacsorát főzni, a munkából hazatérő fáradt úr kedvében járni... egy 3 óránként ordító gyerekkel, aki mellett aludni sem lehet, kicsit bonyolultabb az élet. Az, hogy segíteni sem hajlandó semmiben, már csak hab a tortán. Ha elválnátok, ugyanebben a helyzetben lennél, csak mínusz egy idegesítő tényezővel. Ne maradj vele, nem éri meg.
2010. ápr. 22. 08:23
 5/6 anonim válasza:
21:44.Szerintem valas nem megoldas:(biztosan van megoldas csak meg kellene tanaljatok a jo utat.Nezd nem partolom a ferfiakat mert hibasak ok is de csak reszben.Ferfi vagyok en is es nem 1 se nem 2 baratnom volt idaig.Ha en megkaptam mindent a baratnomtol amire vagytam soha nem vagytam mas nore.Tudom gyerek mellett nehez es teljes mertekben igazat adok neked.Szoval a ferjed lehet azert keresi mashol a testi oromoket mert nem kapja meg toled amire szuksege van.Nezd en 4 eves parkapcsolatban vagyok es sajnos nallunk is ez a helyzet annyival kulonbozik h nincs gyerek es meg nem csaltam meg.Sokat gondolkozom h szakitsak vele de nem tudok mert nagyon szeretem viszont az agyba szinte semmit sem kapok meg tolle amire vagyok.O kicsit bezarkozott "prud" de egy csodaszep kedves vidam lany.Mondhatnam h teljesen boldog vagyok de akkor hazudnak mivel hianyzik valami amit tolle sajnos nem kapok meg.Nezd a legfontosabb a komunikacio!!Uljetek le beszelgeti egymas vagyairol egymas fantaziajarol es meglatod h olyan dolgokat fogsz megtudni tolle amit eddig nem is sejtettel.Lehet nincs igazam de egy 10honapos baba egy csodaszep feleseg melett hulye az a ferfi aki mashol keresi a boldogsagot.Szerintem csak a f...ka viszket:P
2010. ápr. 22. 12:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Felháborítónak tartom, hogy az itt megszólaló férfiak még a férfit védik... Hát tényleg ez a megoldás szerintetek, hogy a nőt magára kell hagyni, amikor neki a gyerekkel kell foglalkoznia és neki nincs választása? Esetleg nem a férjnek kéne ilyenkor megbeszélni a feleségével, ha valami neki nem tetszik, és nem levegőnek nézni és megcsalni?

Szerintetek ez a normális???

Én azt látom a kérdésből, meg a kommentekből, hogy ő nem az a nő, aki ne próbálná meg megtartani a férjét, hanem a kétségbeesést, aminek az az oka, hogy a férje egy önző bunkó. Én elhagynám, mert ez az évek során szerintem csak rosszabb lesz.

Több barátnőmnek van most kisgyereke, kisebb is, mint a kérdezőé, de egyikükkel se viselkedik így a pasija/férje, kinek mi ugye... Ha egy férfi így viselkedik, akkor minek akar egyáltalán gyereket????

2010. ápr. 22. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!