Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban létezhet hogy egy nő 3 éve úgy van egy férfival, hogy abszolút nincs fizikai vonzalom?
Teljesen padlón vagyok.......
Hétvégén megkértem a barátnő kezét. És azt mondta, hogy mielőtt igent mondana, valamit el kell mondania. Azt hogy úgy volt velem 3 évig, hogy semmi fizikai vonzalmat nem érzett, csak nagyon szeretett, mert nagyon jó lelkű ember vagyok.
Én ebből semmit nem láttam, szex jól működött, ölelt, puszilt stb, így meg lehet jásztani ezt? Hogy képes valaki úgy lefeküdni a másikkal, hogy nincs fizikális vonzalom?...
Mi tévő legyek? Szakítsak szerintetek a barátnőmmel?
Igen, talán az lenne a legjobb. :(
Te sem leszel mellette boldog, most hogy ezt tudod.
Na tessék: ezért nem jó úgy esélyt adni a pasinak, hogy kedveled, de nem jön be. Mindenki csak megszívja.
Innentől, hogy ezt kijelentette, szerintem mindegy, hogy ezt most találta-e ki (ergo hazudik), vagy tényleg nem érzett semmit (akkor ő micsoda, egy megjátszós kődarab?).
Ha szeretne azt mondta volna, hogy "igen", így viszont...
Figyelj, nem volt veled őszinte 3 évig.
Ettől függetlenül elveheted, csak ne csodálkozz, ha valaki más iránt később mégis érez majd fizikai vonzalmat...
Miközben mondjuk gyerekeitek vannak... Ezzel számolj, és később nem mondhatod, hogy nem volt várható a dolog...
Ha jól működik a szex, akkor nem értem, hogy mi a probléma...
Nem azt mondta, hogy undorodik tőled, szeret téged és szívesen ágyba bújik veled...
Szerintem csak az egodat bántotta, hogy megtudtad ezt.
Úristen kérdező :( nagyon sajnálom :(
Szerintem jobb lenne neked nélküle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!