Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha nekem a páromra több igényem van, mint neki rám? Vagy egyszerűen nem szeret?
Nézőpont kérdése, én még ennyinek is örülnék, mi távkapcsolatban vagyunk és kéthetente találkozunk.
Egy kapcsolatban mindig jobban szeret az egyik fél, mint a másik, jelen esetben ez valószínűleg te vagy. Sajnos el kell fogadni, hogy nem egyenlőek az igények.
Igaza van az 1-es válaszolónak. Jobb, mintha egyáltalán nem akar Veled lenni, na akkor van baj...
Van együtt és külön töltött idő. Ezt tiszteletben kell tartani.
Szerintem a helyzet az, hogy könnyen kapott meg. Nem akar harcolni azért hogy veled legyen hisz' bármikor csettint, te ugrasz és ott vagy. Maga a tudat megvan neki, hogy te vagy neki, így nincs egyedül, de merem állítani hogy melletted társkeresőkre járkál éjszakánként csajozni...
Én azonnal mást keresnék. Ezen nincs mit megbeszélni meg gondolkodni. Nem akar eléggé, ennyi az egész...
Sajnálom!
3év alatt,ha komlyan gondolt volna téged akkor már eggyütt lennétek!
Valószínű te már rég összebútoroztál volna vele!Ugye jól gondolom,ha igen akkor felejtős a többi meg kifogás!
Én meg tudom érteni, hogy heti pár nap elég neki. Én is ilyen típus vagyok, csak nőben. Ha szeretek valakit, akkor sem telepszem rá, jól esik rá várnom, stb.
Viszont nyilván ha komolyat tervezel vele (együttélés, esküvő), akkor el kell vele erről beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!