Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek van olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van olyan, hogy valakit úgyis nagyon meglehet kedvelni, hogy csak msn ezel vele? és még nemis találkoztattok?

Figyelt kérdés
szoval én régebben "megismerkedtem" egy fiuvval egy közösségiportálon , és nagyon sokat beszélgettünk , majdnem mindennap, de akkor volt barátom és így nem akartam semmit... meg persze ő sem , aztán végülis rájöttem , h a pasim egy szemét...és az a fiu segitett nekem ezt az egészet feldolgozni úgy , hogy csak telefonáltunk meg ilyenek... és egyre jobban kezdtük megkedvelni egymást , igazából tudom , h ha taliznánk bejönne mert már annyira kedvelem , hogy ez lényegtelen már... csak az a baj , amikor volrá alkalom akkor én teljesen beijedtem mert féltem , h nem fogok neki bejönni, pedig mindenki azt mondta, h biztos bejössz neki meg ilyenek , csak egyszerűen megijedtem ...és igy sírva lemondtam a talit, inkább így készülök ki mint ugy , h mondjuk azt mondja , h ronda vagyok, persze láttunk egymásról képet meg minden és azt mondta, h nagyon bejövök neki... de háát én ... és erre a fiu teljeen kikészült, s megharagudott rám , h ennyit készült és nem mentem el , vagyis lemondtam ... aztán jött neki egy hosszabb időszaka amikor nem tudtunk beszélgetni... majd megint elkezdtünk , s megprobáltam neki megemliteni , h mi lenne ha ... és ő végig azt hajtogatta , h jajj de szerelmes akar lenni meg ilyenek ...és végén miközben magamra céloztam végig , rájött arra , h ö szerelmes abba a lányba aki elvileg a haverja ...szoval így kb ennyi , nagyon szomoru vagyok ez miatt...
2010. ápr. 21. 19:39
 1/5 anonim ***** válasza:
minden lehetséges.
2010. ápr. 21. 19:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Több mint egy éve elkezdtem msn-ezni bátyám egyik haverjával. Külsőre soha nem jött be, de ahogy beszélgettünk telon, meg msn-en, totál belezúgtam. És mikor a találkára került a sor, már nem is érdekelt hogy hogy néz ki. És azóta is együtt vagyunk. :)

Szóval tapasztalatból mondom, hogy van ilyen.

2010. ápr. 21. 19:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is így jöttem össze a barátommal. Még csak msneztünk de én totál szerelmes voltam belé, pedig előtte nem ismertük egymást, nem is láttuk egymást :)
2010. ápr. 21. 20:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Teljesen ugyanazt tudom elmondani mint az előttem válaszoló.
2010. ápr. 21. 23:19
 5/5 anonim ***** válasza:
mi 3hónapja msn-röl ismerkedtünk meg. :) és minden tökéletes. :) (már találkoztunk nem1x :)
2010. ápr. 22. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!