Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik a főnököm, mit csináljak?
5hónapja dolgozok ennél a cégnél. Az elején annyira nem tűnt fel, de így visszagondolva a főnököm velem kedvesebb és elnézőbb volt, mint másokkal, pedig nem emelkedik ki a teljesítményem.
Munka után párszor hazavitt, ilyenkor személyes(ebb) témákat is érintettünk.
Jelenleg nincsen senkije és nekem sincsen senkim.
A szárnyrakapott munkahelyi pletykák szerint már a barátnője vagyok, pedig nem történt közöttünk eddig semmi.
Még nagyjából 2hétig dolgozok itt és már most bánt a tudat, hogy ezután nem láthatom naponta.
Szerintetek tehetek valamit vagy inkább felejtsem el?
Köszönöm a válaszokat!
Ha nem túl messzire mész tőle, nem látom akadályát annak, hogy miért ne lehetnétek együtt.
Már nem leszel az alkalmazottja így szabad a pálya.
Köszönöm a válaszokat!:)
Őszintén szólva nem tudom, hogyan hozhatnám a tudtára, hogy nekem is tetszik, hogyan flörtölhetnék vele. Persze úgy, hogy az még beleférjen a munkahelyi keretek közé. Más esetben ez könnyen megy, de magamon is meglepődtem, hogy milyen reakciókat/érzéseket vált ki belőlem.
A munkahelyi keretekkel l 2 hétre már nem sokat foglalkoznék.
Ő kezdeményezett, ha az az említett kedvesség csak gyenge jel is volt.
Intézd úgy, hogy vigyen haza, hívd be kávézni, az elég világos neki is. Aztán békésen beszélgethettek bármiről, ő se siet sehova.
Ha nem vevő a dologra, akkor annyi - ez meg nem égés és nem is ribis dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!