Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nyomul rám a főnököm?
Figyelt kérdés
Ha mások lányok is vannak ilyen helyzetben akkor mondhatnának valami ötletet.2014. dec. 14. 11:34
3/17 anonim válasza:
menj bele...plusz pénz, jobb munka... (én is főnök vagyok)...jó is az...:D:D valamit valamiért ;)
5/17 A kérdező kommentje:
Szóval elkellene tűrjem?
2014. dec. 14. 11:37
6/17 anonim válasza:
Függ attól hány éves vagy, van-e valakid, stb.
Ha nem túl gáz, akkor beszéld meg vele, hogy kicsit több fizetésért elfogadható az állapot :D
7/17 anonim válasza:
A mai világ abból áll, hogy úgy élsz meg, ahogy tudsz. Ettől nem leszel kva, és ha még jól is néz ki a főnököd, akkor hol a baj?
8/17 anonim válasza:
Kajak megfordul a fejedben, hogy engedd?! Ilyenkor hol a sok feminista aki elutasítja a nők tárgyiasítását.
Te is csak egy laza kupakra lennél jó. Semmi komolyabbra
9/17 anonim válasza:
Én nem tűrném el..
Ha nagyon durván nyomul, fel is jelentheted.. (Hangfelvétel pl)
Ha csak finom utalások, akkor megpróbálhatnád finoman visszautasítani. Illetve, ha van valakid arra is tudsz utalni.. Mondjuk megdícsér,h csinos vagy: Párommal találkozom délután, igyekeztem jól kinézni :) stb..
10/17 anonim válasza:
Én fiú vagyok, és a meleg főnökömmel van viszonyom, az irodában. Én vagyok a lányos szerepben. Nem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!