Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » LANYOK azt szeretnem kerdezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LANYOK azt szeretnem kerdezni hogy ti hogy kezelnetek ha egy másik lány nagyon nyomul a baratotokra es ezt a baratotok is észre vette de nem akarja egyből lebunkozni/elzavarni mert nem az a bunkobb típus?

Figyelt kérdés
2014. okt. 7. 23:04
 1/9 fahéjas Alien ***** válasza:
100%
Attól függ, ha viccesebb kedvem lenne, elkezdenék flörtölni a lánnyal, attól szerintem megijedne.
2014. okt. 7. 23:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Akit lehet vinni, azt viszik. Ha hagyja magát, nem kár érte. Ha engem akar, a másik idővel észre fogja ezt venni, és le fog kopni.. szóval relax van.

Persze könnyű mondani, nyilván majd' megöl a féltékenység, és legszívesebben megtépném mindkettőt. Csak éppen értelme nem lenne azon kívül, hogy kiadom a gőzt.

2014. okt. 7. 23:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Első, nem rossz ötlet :D
2014. okt. 7. 23:09
 4/9 A kérdező kommentje:
Na jo az első az tényleg jo ötlet :D es a másodikat is köszi tényleg nehéz nézni de persze nemfogok oda menni es megtepni :)
2014. okt. 7. 23:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Halál komolyan végig néznék a csajon majd fapofával rákérdetnék a pasimtól h akkor ez a csaj lesz az ? Mert h nem ezt beszéltük meg ... Hanem a másikat ...

:-) ez egyszer már bejött a csaj zavartan elmenekült

2014. okt. 7. 23:16
 6/9 anonim ***** válasza:

Ugyan ebben a helyzetben vagyok. Az én párom nem áll meg egy csábítást, ő az az egyszer élünk tipus.

Csak remélni tudom, h most megállja, de tehetetlen vagyok.

Pórbálok még csinosabb, és kívánatosabb lenni, és a féltékenységemmel nem az őrületbe kergetni. + Kellemes légkört teremteni, h szívesen jöjjön hozzám.

Viszont ha megtudom, h megcsal, vége. Egyszer már megbocsájtottam egy ugyan ilyen szituációt.

2014. okt. 7. 23:45
 7/9 A kérdező kommentje:
A végig mégis sem hangzik rosszul :) es az utolsora meg annyit hogy engem is egyszer már megcsalt es megbocsajtottam azóta semmi ilyesmi nem volt de zavaró higy magától nem akarja lerázni meg ha nem is tesz vele semmit
2014. okt. 8. 07:12
 8/9 A kérdező kommentje:
Nezos*
2014. okt. 8. 07:44
 9/9 anonim ***** válasza:

5-ös, tetszik a módszered! :) :D

Én is ilyen helyzetben vagyok. Legszívesebben áthajtanék kamionnal a csajon...

2014. okt. 8. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!