Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LANYOK azt szeretnem kerdezni hogy ti hogy kezelnetek ha egy másik lány nagyon nyomul a baratotokra es ezt a baratotok is észre vette de nem akarja egyből lebunkozni/elzavarni mert nem az a bunkobb típus?
Akit lehet vinni, azt viszik. Ha hagyja magát, nem kár érte. Ha engem akar, a másik idővel észre fogja ezt venni, és le fog kopni.. szóval relax van.
Persze könnyű mondani, nyilván majd' megöl a féltékenység, és legszívesebben megtépném mindkettőt. Csak éppen értelme nem lenne azon kívül, hogy kiadom a gőzt.
Halál komolyan végig néznék a csajon majd fapofával rákérdetnék a pasimtól h akkor ez a csaj lesz az ? Mert h nem ezt beszéltük meg ... Hanem a másikat ...
:-) ez egyszer már bejött a csaj zavartan elmenekült
Ugyan ebben a helyzetben vagyok. Az én párom nem áll meg egy csábítást, ő az az egyszer élünk tipus.
Csak remélni tudom, h most megállja, de tehetetlen vagyok.
Pórbálok még csinosabb, és kívánatosabb lenni, és a féltékenységemmel nem az őrületbe kergetni. + Kellemes légkört teremteni, h szívesen jöjjön hozzám.
Viszont ha megtudom, h megcsal, vége. Egyszer már megbocsájtottam egy ugyan ilyen szituációt.
5-ös, tetszik a módszered! :) :D
Én is ilyen helyzetben vagyok. Legszívesebben áthajtanék kamionnal a csajon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!