Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitott mar valakivel a parja az egyetem miatt?
ha a párod szeretne,akkor nem csinálta volna ezt.
én is egyetemre járok, míg a barátom nem. nehezen érzi ő is át a helyzetet,de támogat benne. ő örül neki,hogy vannak céljaim és nem takarítóként vagy gyári munkásként képzelem el a jövőmet..persze tudom,hogy vannak más lehetőségek is a diplomán kívül, de nekem csak érettségim van,azzal nem kellenék sehova,csak gyárba.. inkább tanulok most még 3-5 évet,de utána jobb lesz,remélhetőleg jó munkám lesz ,olyan amit szeretek és olyan ami azért fizet.
a barátom is úgy van vele,hogy megéri ez a pár év, meg látja,hogy szeretem,tanulok stb. hiába nem járt egyetemre , mégis tudja,hogy nekem fontos és nem kér olyat,hogy hagyjam ott.szóval szerintem nem normális,amit a barátod csinált.
tényleg,ha komolyan tervezne veled,akkor jót akarna neked.arról nem is beszélve,hogyha ott hagynád az egyetemet ahogy tanácsolta,akkor vissza kéne fizetned a tandíjat -.-
a bulik meg az egyetemi élet részei. gondolom nem minden nap mentél,hanem szakítottál rá is időt+ őt is hívtad a bulikba.
"amugy se legyek tul okos, mert az nem jo..."
erről inkább le sem írom a véleményem.. komolyan,jobb lesz neked nélküle.. önző f.*sz az ilyen
Nem,nyilvan nem kellett volna otthagynod a sulit.. Csak azt mondtam,hogy amit a baratod gondol az nem teljesen egyedi eset. En is jartam egyetemre. Ennyire nem volt ellene a baratom,de szerinte hulyeseg az egesz.
te meg jobban jarsz igy. Olyan emberrel legyel aki nem teljesen lehuz,hanem tamogat.
Az a helyzet, hogy ő nem szeretett. Ő magát szerette, és csak magának akart minél könnyebben minél nagyobb élvezetet.
Ha valaki tényleg SZERET, akkor azt szeretné, hogy neked a legjobb legyen, és elérd a céljaidat. Nem pedig csak azt fogja nézni, hogy neki mi a legkényelmesebb.
Ha valaki szeret, akkor támogat, hogy minél sikeresebb legyél, továbbá tiszteli, vagy legalábbis elfogadja a céljaidat. Róla ez egyáltalán nem mondható el.
Meg ne sértődj, de szerintem egyébként sem való hozzád ő... túlságosan .... bocs a kifejezésért, de buta. Szűk látókörű, kicsinyes és önző.
az az ő dolga, hogy mit gondol az egyetemről, nyilván te se kényszeríted rá a saját véleményedet, szóval neki se kéne
nem hisztiznie kéne, hanem támogatni ha nehezebb időszakod van
amúgy nem értem mit nem lehet azon felfogni, hogy neked ez szükséges ahhoz, hogy utána azzal foglalkozz, amivel szeretnél
és mi az, hogy a nő ne legyen okos, mert az nem jó? na én legkésőbb ezután dobtam volna
vizsgaidőszakban jó lehet a sok tanulás és stressz mellett még az ő nyavalygását hallgatni
nem tudom mit tanulsz, de még ha "büfészakra" is jársz sincs joga hozzá, hogy azt mondja, hogy hagyd ott és inkább dolgozz
Jobb ha megszabadulsz tole
Siman kisebsegi erzese van mert te tanulsz
Ne busulj lesz msjd egy okos fiu aki pont hozzad valo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!