Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elviselni a nők hisztijét?
"a legtöbb nő csodálkozik, ha a legtöbb férfi nem veszi őket komolyan. :)"
sok férfi is hisztizik, és sok nő nem.
jobb lett volna, ha írsz példát is, mi miatt hisztizik. ebből tényleg nem lehet tudni, hogy most egyszerű hisztiről van szó, vagy téged manipulál vele.
az én barátnőm pl volt hogy azért hisztizett, mert el akartunk menni enni egy helyre, de az átalakítás miatt zárva volt. ugye várta nagyon, messze el kellett utazni miatta, aztán csalódnia kellett, és elég nehezen viseli az ilyet :D én csak megnyugtattam, megoldást kerestem a bajára, hogy megvigasztalódjon. ez elég ártalmatlan szerintem.
Teljesen egyet értek a 8-as válaszolóval. Nekem mostani kapcsolatomban kétszer fordult elő, hogy hisztiztem. Egyszer dacolt velem, akkor volt egy kis szóváltásom, legutóbb értette a problémámat, erről biztosított, de nem értette a viselkedésemet. Aztán fel is hívott (amikor történt épp nem ért rá, többek közt ilyen szituk miatt alakult ki a hiszti: nincs mostanában normálisan időnk kettesben lenni), ekkor már bántam is az egészet, és amint megoldást javasolt, bele egyeztem és bocsánatot is kértem azonnal. Probléma megoldódott, és kis nyáladzással (én szeretlek jobban, nem, mert én) ért véget az egész. De mellette nem is érzem szükségesnek, hogy kiboruljak, mert mindig igyekszik megérteni, még ha abban a pillanatban nem is vagyok racionális. Már az is, hogy megpróbálja, nagyon sokat számít :)
Ez a 2 hiszti egyébként 8 hónap leforgása alatt történt. (Egyszer, mert fizikai fájdalmat okozott, amiért nem figyelt rám -migrénes fejfájásom volt-, a legutóbbi pedig azért, mert hiányzott az intimitás, hogy végre kettesben legyünk, ne társasággal.) Ez úgy gondolom teljes mértékben elviselhető :)
Én is kiakadok azon, ahogy ezt előadtad.
Miféle mondatok azok, miféle helyzetben, és hogy kerül képbe a legtöbb nő?
És, ha nem veszed komolyan, akkor meg mi a baj?
Hogy lehet elviselni?
Veszel egy motort, mikor hisztizik felpattansz rá és mész mocizni, mire hazaérsz lehiggad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!