Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne jobb a kapcsolatunk? Úgy érzem már nem szeret.20L
3 éve vagyunk együtt. 20/L 22 /F
Nagyon sokszor veszekedünk ,kis hülyeségeken is.
Barátom apja nem tudja elviselni hogy a fia velem van együtt még mindig és aztmondta neki . Nem nyugszik bele hogy velem van együtt. Képes volta fia nevében irni egy lánynak hogy összejönnek-e. Mikor mi szakitottunk.
Kapcsolatunk elején nem érdekelte mit szól az apja h nem tud elviselni. Mostmár azért nem visz el hozzá mikor találkozunk mert az apja aztmondta és nem akar veszekedést.
Munkahelyet váltott nemrég a barátom aztmondta nagyon levan égve heti fizetésböl ment át a havi fizetésbe, épphogy az albèrletet kitudta fizetni . Ezért nem tud eljönni hozzám 1 hétig . 600 ft lenne oda-vissza az út.
Már règóta nem mentünk sehová együtt. Egy kezemen megtudom számolni kb hányszor voltunk szórakozni 3 év alatt. Most azon vagyok h keresek munkahelyet, hogy összeköltözhessünk. Sokszor lehet ezért van a vita mert nagyon stresszes vagyok. Kb fél éve nincs munkahelyem. Ö már egyedül él albérletben. 15 km tàv van köztünk. Csak én faluban ö városban.
Megszeretném oldani a kapcsolatunkat. Nem tudom hogy most ez kifogás hogy 600 ft- ot nem tud kölcsönkérni vagy tényleg csak hülyit és már nem szeret?! :(
Azt szeretném ha jobb lenne a kapcsolatunk.
Azert az eleg gaz amit az apja muvel. Adtal ra okot amugy, hogy gyuloljon?
Egyebkent annyit tudok mondani, hogy hagyd a franca. Egy eleten keresztul az apja utalatatol akarsz szenvedni? Mert ez lesz. Csak lesznek kikerulhetetlen csaladi programok.
te tanulsz még?
ha nem,akkor lehet kéne. fél éve nincs munkád,elég intő jel.nem árt legalább egy jó szakma. többet ér,mint hogy küzdesz a haldokló kapcsolatotokért.
a barátodnak kellett volna amúgy leállítani az apját.
te nem tudsz amúgy menni hozzá? miért csak ő jöhet?
miért nem mentetek semerre a 3 év alatt? nincs igény rá egyik oldalról sem?
neked ez kielégítő állapot lenne még évekig?hogy nem mentek semeerre ,sok a vita és az apja is szemétkedik?
+már egyszer szakítottatok.nem sok jót sejtek ez alapján a kapcsolatról.
lehet az összeköltözés segítene,de lehet még több vita lenne. nem egyszerű ám az összeköltözés sem, és ott az anyagi gondok meg akármilyen problémák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!