Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora kompromisszumot lehet elfogadni egy párkapcsolatban?
Mit gondoltok, egy egészséges párkapcsolatban hogy működik ez a dolog? Ki hogyan éli meg?
Mennyire nehéz/könnyű elfogadni a kompromisszumokat, és mi az a határ, ami után már önmagunk feladása forog kockán?
Köszi a válaszaitokat előre is.
Köszönöm ismét a véleményedet, minden gondolat jól jön most.
Az a helyzet, hogy én nagyon szerettem volna, hogy ebből a kapcsolatból házasság legyen, hogy örökre hozzám tartozzon. Durva, de ilyet még sosem éreztem, pedig nem egy kapcsolatom volt már.:)
A hibát ott követtem el, hogy rosszul értelmeztem a ragaszkodását, féltését. Nem tűnt fel, és ez az én naivitásom, hogy mindezt azért teszi, mert tényleg a TULAJDONÁNAK tart, akinek ne legyenek saját döntései. Sosem támogatta igazán a jövőbeli terveimet, én hogyan és mit szeretnék, mindig az volt a lényeg, hogy legyünk már együtt, és koncentráljak rá. Sokszor azzal is megvádolt, mennyire önző vagyok, mindig csak az "én" szerepel a mondataimban. Emellett megkaptam, hogy pénzmániás is vagyok, csak azért, mert megkérdeztem, hogy miből fogjuk eltartani azt a több gyereket, amit ő szeretne?!
Régóta Európában él, tehát tisztában kell lennie az itteni életvitellel, és engem is egy szabad és független nőként ismert meg 2 éve. De a mai napig az lenne a tökély számára, ha csak a szememet szabadon hagyó fejkendőben mutatkoznék házon kívül.
"hogy örökre hozzám tartozzon" - de az ő világában olyan nincs!
TE örökre az alávetettje leszel, hogy a te érzelmeid alapján is el tudnád fogadni, az nem is érdekes.
Engem se érdekel, hogy a billentyűzet, amin írok mit érez irántam.
Mindegy mennyit élt Európában, az csak a felszínt tudja módosítani.
Szép egy történet.:)
Amúgy tényleg az a durva, hogy mennyire a végletek emberei a muszlim pasik, és én mondhatom ezt nyugodtan, hiszen a barátom is az.
A tenyerén hordoz, és királynőnek érezhetem magam mellette, de ha ideges mondjuk valami családi probléma miatt, akkor képes rajtam levezetni a dühét. És tényleg "shut up" van a nőnek. Érdekes világ.
#32, nem "véleményem" van, és az nem rossz.
Részben tanítok elég sok iszlám országból érkezett fiút lányt, részben meg a szakmám is társadalomtudomány, de épp elég a te információd is.
Azt csak a te agyadban létezik, hogy az ő szertartása szerint esküvő rád nézve nem kötelez semmire. Attól kezdve te nem leszel.
Én javasoltam, hogy ezt ciánnal is el lehet érni, mert
leépíted a társas környezeted
megváltoztatod az öltözködési viselkedési szokásaidat
otthagyod a munkahelyedet, ha úgy dönt
nem kell azon törni a fejed, hogy te melyik országban akarsz élni
azon se, hogy te egyáltalán akarsz-e valamit
meglátogathatod-e anyádat
Meg hasonlók. Szóval úgy tűnsz el a világodból, mintha meghaltál volna. Volt, de már nincs. Nincs hír felőle, nincs jele, hogy volna. Ennyi.
Utolsótól kérdezem:
Tegyük fel, h igaz, amit leírtál. Én nem kételkedek.
De rengeteg nő megy hozzá muszlim férfihez, sokan felveszik még a vallásukat is. Szóval te általánosságban azt gondolod, hogy mindegyik ilyen nő megszűnik létezni? Tudjuk, hogy vannak itt olyan fórumozó magyar nők, akik simán megcáfolnának. Ők teljesen boldogok pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!