Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal 2 éve vagyunk együtt. Boldogok vagyunk, nagyon szeretjük egymást, és hosszú távra terveztük a dolgokat. Mindketten egyetemisták vagyunk. Egyetlen problémám van. Mit tehetnék?
A barátomnak van egy barátnője,régóta jóba vannak már mielőtt megismerkedtünk is ilyen volt a kapcsolatunk DE mióta én vele vagyok szerintem nem normális,hogy időközönként még mindig ott alszik ez a lány nála vagy fordítva.
Tudom,hogy nem csalna meg DE én akkor se szeretem ha ez a lány barátja néha ott alszik vagy ő nála.
Természetesen tud róla hogy én ezt nagyon nem szeretem és nem akarom,de nincs változás. Két éve tűröm ezt,és egyre rosszabb.
Mit tehetnék? Ti mit tennétek a helyemben?
Előre is köszönöm a válaszokat.
A taxi azt mondta drága.
És megért,de ez nem fog változni azt mondta. És azt mondta ha valaki ilyen miatt képes szakítani az egy barom.
ő a ba*om!!
Hidd el, hogy létzeik olan fiú akiszámára evidens, h nem alszunk más lánynál, ha komoly kapcsolatba vagyunk.
Nem éri meg szerintem,hogy emiatt görcsölj és ne tudj alduni. Ez borzasztóan nyomaszthat!
Ne hagyd,h kihasználjon.
Azóta szét mentünk, tudtom szerint meleg lett.
Vagy az is volt.
Jesszus :D ez durva. Meg lehetne filmesíteni a sztorit.
Remélem azóta jól alakult az életed!
Szakítottunk :D
ráébredt hogy meleg és azóta férfiakkal is van kapcsolatban :'D
Azóta férjhez mentem és az első kisbabánkat várjuk. (25l)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!