Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátommal 2 éve vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal 2 éve vagyunk együtt. Boldogok vagyunk, nagyon szeretjük egymást, és hosszú távra terveztük a dolgokat. Mindketten egyetemisták vagyunk. Egyetlen problémám van. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

A barátomnak van egy barátnője,régóta jóba vannak már mielőtt megismerkedtünk is ilyen volt a kapcsolatunk DE mióta én vele vagyok szerintem nem normális,hogy időközönként még mindig ott alszik ez a lány nála vagy fordítva.

Tudom,hogy nem csalna meg DE én akkor se szeretem ha ez a lány barátja néha ott alszik vagy ő nála.

Természetesen tud róla hogy én ezt nagyon nem szeretem és nem akarom,de nincs változás. Két éve tűröm ezt,és egyre rosszabb.

Mit tehetnék? Ti mit tennétek a helyemben?

Előre is köszönöm a válaszokat.

#probléma #féltékenység #Barát ott alszik
2016. szept. 2. 09:42
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

A taxi azt mondta drága.

És megért,de ez nem fog változni azt mondta. És azt mondta ha valaki ilyen miatt képes szakítani az egy barom.

2016. szept. 3. 08:06
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondanám neki, hogy akkor sok sikert a további párkereséshez. Más sem tűrné ezt, ne aggódj.
2016. szept. 3. 08:12
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

ő a ba*om!!

Hidd el, hogy létzeik olan fiú akiszámára evidens, h nem alszunk más lánynál, ha komoly kapcsolatba vagyunk.

Nem éri meg szerintem,hogy emiatt görcsölj és ne tudj alduni. Ez borzasztóan nyomaszthat!

Ne hagyd,h kihasználjon.

2017. okt. 9. 18:24
 34/38 anonim ***** válasza:
Nem szeret téged hidd el. Infantilis nárcisztikus beteg a lelke. Ettől még hozzálancolhatod magad és szenvedhetsz.
2018. aug. 16. 14:47
 35/38 anonim ***** válasza:
Mi újság kérdező? Gondolom még mindig szenvedsz mellette, és várod, hátha megváltozik (nem fog).
2018. aug. 16. 15:03
 36/38 A kérdező kommentje:

Azóta szét mentünk, tudtom szerint meleg lett.

Vagy az is volt.

2019. jún. 16. 12:16
 37/38 anonim ***** válasza:

Jesszus :D ez durva. Meg lehetne filmesíteni a sztorit.

Remélem azóta jól alakult az életed!

2021. máj. 8. 22:33
 38/38 A kérdező kommentje:

Szakítottunk :D

ráébredt hogy meleg és azóta férfiakkal is van kapcsolatban :'D

Azóta férjhez mentem és az első kisbabánkat várjuk. (25l)

2022. jún. 18. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!