Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal 2 éve vagyunk együtt. Boldogok vagyunk, nagyon szeretjük egymást, és hosszú távra terveztük a dolgokat. Mindketten egyetemisták vagyunk. Egyetlen problémám van. Mit tehetnék?
A barátomnak van egy barátnője,régóta jóba vannak már mielőtt megismerkedtünk is ilyen volt a kapcsolatunk DE mióta én vele vagyok szerintem nem normális,hogy időközönként még mindig ott alszik ez a lány nála vagy fordítva.
Tudom,hogy nem csalna meg DE én akkor se szeretem ha ez a lány barátja néha ott alszik vagy ő nála.
Természetesen tud róla hogy én ezt nagyon nem szeretem és nem akarom,de nincs változás. Két éve tűröm ezt,és egyre rosszabb.
Mit tehetnék? Ti mit tennétek a helyemben?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Nekem sincs avval bajom,hogy barátok meg találkozgatnak meg együtt buliznak.
Nem akarom azt hogy megszakadjon a barátságuk.
Csak ne legyen együtt alvás..
ezt hogy érted,hogy mással osztja meg az ágyát? nem mondod komolyan,hogy EGY ÁGYBAN is alszanak?
egyébként ha olyan fontos lennél te és a csaj is a barátodnak,akkor be kéne mutatnia titeket egymásnak és KÖZÖSEN is csinálni programokat,nem csak kettesben kéne lennie a csajjal. engem is zavarna. nem mondom,hogy sose találkozzanak kettesben,de téged is bevonhatna néha.+az együttalvás nem értem miért olyan fontos,főleg ha közel laknak egymáshoz. én ezt nem bírnám amúgy elviselni,de ha te igen akkor oké.
pedig az én páromnak is vannak lány haverjai. de nem ilyen szoros,hogy kettesben találkozgatnak meg együtt alszanak
Te szegény jószág!
Nem szoktam ilyen hangnem írni, de te hány éves vagy?! Ez csodálatos példája a nyitott kapcsolatnak! Te, ez a srác olyan szinten hülyére vesz, amennyire egy lányt/nőt lehet. Én már rég kidobtam volna a helyedben. Oké, legyen lány barátja, de könyörgöm, miért alszanak együtt? A buli nem lehet kifogás! Én is, ha 40-50 kmre bulizom, akkor is haza megyek. Meg téged nem is visz?! Hát, te egy nagy álomvilágban élsz, és sajnos ki kell, hogy lyukasszam azt a lufit. Te otthon vagy, nem pasizol semerre sem, egy biztos pont. Még ő éli világát, és tuti, hogy a csajt (jobban) szereti. Én nem hagynám. Választás elé állítanám. Ez nem normális hozzáállás. Rád nézve sértő. Ők meg röhögnek a markukba. Legyen már tartásod! 2 helyre is lógatja a pecabotot. Meg ha össze is költöznétek (amit kétlek), tuti, hogy akkor is ezt csinálná. És nem hagyná magát. Megszoksz vagy megszöksz. Ne alázd meg magad egy pasi kedvéért sem. Ébresztő. Nem kell tűrnöd. Bár ehhez nem lenne merszed, de én is beiktatnék egy ilyen pasit, akinél ott „alszom”. Mindjárt bántaná az egoját.
25L
Miért vagytok ennyire oktalanul féltékenyek? Attól, hogy két ember egy légtérben fekszik éjszaka, következik, hogy szexelni fognak? Ez gyerekesség.
Nekem is van egy lány barátom, akinél olykor-olykor ott alszom. Csak azért, mert így kényelmesebb, nem kell tök fölöslegesen éjszaka hazautaznom. És képzeljétek el, soha nem csináltunk semmit. És azt is képzeljétek el, hogy a párom is tud róla és nem zavarja, mert bízik bennem és megerősítettem benne, hogy bízhat is. Ha akarnám, megcsalhatnám, és ez igaz mindannyiótokra. Ha a párod meg akar csalni, meg fog csalni, totálisan függetlenül attól, hogy ott alszik-e néha vagy sem. Semmit sem értek el az efféle értelmetlen tiltásokkal és idegeskedéssel.
Az utolsó mintha maga a barátom szólalt volna meg.
Sajnos nem Bulizok nem szeretek.
A barátnőjét meg ismerem de nem szívleljük egymást.
És igen egy ágyban alszanak. Ez zavar a leginkább.
És 20 éves vagyok.
Szóval a barátod egy ágyban alszik egy másik nővel, és nem érti, hogy ez téged miért zavar?
Ööööö. Szerintem dobd ki, és akkor majd elgondolkozik talán. Keressen olyan nőt, akit ez nem zavar. Nem lesz könnyű dolga.
Mi az, hogy terveztek? Mit terveztek? Házas emberként is más nőnek az ágyában fog néha éjszakázni? Vagy családapaként? Mit fog ehhez szólni a környezeted? A szüleid, a gyerekek iskolatársai? Totál hülyének fognak nézni, ha tűröd. A gyerkeiteknek azt fogják mondani, az apjuk ku..vázik. Normális férfi ilyet nem tesz. Ha befekszik egy nővel közös ágyba, az a saját barátnője, felesége, nem valami haver vagy akárki. Vagy ha igen, akkor az szerető, megcsalás stb.
Ilyen emberrel, aki ennyire nem tisztel, hogy lehet tervezni? Ha valakivel együtt vagy, annak tisztelnie kell annyira, hogy nem alszik együtt más lányokkal. Még akkor sem, ha nem történik állítólag semmi. Ez ugyanolyan tiszteletlenség, bunkó viselkedés, mintha az asztalra köpne, vagy becsapná az orrod előtt az ajtót, vagy leülne a buszon, miközben neked állni kell.
az EGY ÁGYBAN alvás férfi-nő között,úgy hogy az egyiknek van komoly kapcsolata mással,az nekem eléggé gyanús.
és mit mond amúgy,hogy miért kell egy ágyban aludniuk??
én is aludtam már amúgy barátnál,de a földön megágyaztunk és az egyikőnk ott aludt,a másik az ágyon. fel sem merült,hogy egy ágyon aludjunk. nem is értem.
nekem is van egy olyan érzésem,hogy néha heggesztenek egy kicsit.csak úgy barátilag.
szerintem keres olyat,akinek tényleg te vagy az egyetlen.
és mint írtam, nem az a baj,hogy vannak lány barátai. hanem hogy túl közeli az a barát. és tudja,hogy téged zavar mégis csinálja az együtt alvást EGY ÁGYBAN.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!